Protein Muffin Mix - Frankys Bakery

ProizvođačFrankys Bakery

97 %

Protein Muffin Mix je smjesa za pripremu ukusnih proteinskih muffina koji u jednoj dozi sadrže čak 49 grama bjelančevina. Njihova priprema je brza i jednostavna, usto u smjesu možete dodati i druge sastojke s kojima ćete stvoriti uvijek jedinstvene muffine.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Protein Muffin Mix - uživajte u ukusnim proteinskim muffinima s udjelom od čak 49 g bjelančevina u dozi

Protein Muffin Mix je smjesa za pripremu ukusnih proteinskih muffina koji pružaju čak 49 grama bjelančevina u dozi. Sigurno ćete cijeniti i njihovu jednostavnu i praktičnu pripremu - dovoljno je da smiješate 100 g Protein Muffin Mixa sa 100 ml vode ili mlijeka, napunite košarice za muffine i ostavite da se peče 10 do 12 minuta. Dobar tek!

 

   Protein Muffin Mix - Frankys Bakery     

      

Protein Muffin Mix i njegove prednosti

  • smjesa za pripremu ukusnih proteinskih muffina
  • sadrži čak 49 g bjelančevina u jednoj dozi
  • jednostavno se i brzo priprema

             

  

Sastav

Banana-čokolada: koncentrat proteina, albumin jaja, izolat sirutke, hidrolizirani peptidi sirutke, zobeno brašno (glukoza), dekstroza, kukuruzni škrob, tamna čokolada 5% (šećer, kakao masa, kakao maslac, emulgatori, aroma), biljna ulja (biljno MCT iz kokosovog ulja), aromatske tvari, zaslađivači (sukraloza, acesulfam ), vanilija, bojilo (beta-karoten).

                 

Doziranje

Pomiješajte 100 g proizvoda sa 100 ml vode ili mlijeka, napunite košarice za muffine i pecite u pećnici 10-12 minuta na temperaturi od 175 °C.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 porcija (100 g)
Energetska vrijednost 1925 kJ / 460 kcal
Masti 11,1 g
   od čega zasićene 5,5 g
Ugljikohidrati 46 g
   od čega šećeri 25 g
Vlakna 2,1 g
Bjelančevine 49 g
Sol 0,14 g

 

Upozorenje

Ne jedite ako ste alergični na bilo koji sastojak. Proizvod se ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Držite izvan dosega izravne sunčeve svjetlosti, naglog skoka temperature i vlage, izvan dosega male djece. Prekomjerna potrošnja može imati laksativni učinak.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije7
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu