Red-Cell™ - The Protein Works

ProizvođačTPW

100 %

Red-Cell ™ je izvanredan sagorjevač masti koji koristi revolucionarnu višeslojnu tehnologiju kapsula. Odvojeni dijelovi omogućuju zadržavanje čvrstih komponenti u unutarnjoj kapsuli (kofein, vitamin B6, ekstrakt zelene kave i kajenski papar) iz tekućeg CLA u vanjskoj kapsuli. Isprobajte inovativni fat burner kako biste postigli svoju figuru iz snova!

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Red-Cell™ - jedinstveni fat burner u obliku višeslojnih kapsla

Red-Cell™ je fat burner u obliku posebnih višeslojnih kapsula s dvostrukim otpuštanjem. U vanjskoj kapsuli se nalazi konjugirana linolna kiselina (CLA), a u unutarnjoj kapsuli se nalaze kofein, ekstrakt kajenskog papra i ekstrakt zelene kave, vitamin B6, krom pikolinat i drugi sastojci. Za razliku od drugih bioaktivnih sastojaka, CLA je u tekućem stanju, iz tog razloga ju nije bilo moguće kombinirati s drugim sastojcima. Jedinstvena kapsula je posebna po tome, jer omogućava da se sastojci u različitim stanjima odjednom dopreme u tijelo. CLA je omega-6 masna kiselina, znači spada u polinezasićene masne kiseline, koje su jedna od zdravih masti. Vitamin B6 je koristan za pravilno funkcioniranje metabolizma, smanjenje umora i iscrpljenosti i regulaciju hormonske aktivnosti. Trovalentni krom podržava metabolizam makronutrijenata i također doprinosi normalnoj razini glukoze u krvi. Red-Cell™ kombinira stimulativne sastojke sa sastojcima koji podržavaju metabolizam i pravilnu razinu glukoze u krvi. Tražite li pomoć za put do vaše figure iz snova? Probajte crvene kapsule pune aktivnih sastojaka.

             

Red-Cell™ - The Protein Works       

Red-Cell™ i njegove prednosti

  • inovativni fat burner u obliku kapsula
  • u obliku je revolucionarne dvoslojne kapsule
  • sadrži premium CLA, krom, kofein i vitamin B6
  • sadrži ekstrakt zelene kave i ekstrakt kajenskog papra
  • podržava metabolizam
  • doprinosi regulaciji razine glukoze u krvi
  • pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti

                            

Sastav

Vanjski dio kapsule (konjugirana linolna kiselina, tvrda želatinska kapsula), unutarnji dio kapsule (Citrus Aurantium, kofein, crvena kapsula - želatina, titanijev dioksid, željezov (III) oksid, karnozin, ekstrakt kajenskog papra 8: 1, l-fenilalanin, ekstrakt zelene kave 20: 1, 20% klorogena kiselina, bioperine, vitamin B6, krom pikolinat).

                         

Doziranje

Uzimajte 3 kapsule 30 minuta prije treninga. Kao alternativu možete uzeti 1 kapsulu 3 puta dnevno, ujutro, za vrijeme ručka i navečer.

                         

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 kapsula
Ekstrakt kajenskog papra 36,5 mg
L-fenilalanin 8 mg
Ekstrakt zelene kave 20: 1 3,5 mg
bioperine 1,5 mg
vitamin B6 0,2 mg (14% RHP *)
krom pikolinat 21 μg (53% RHP)
CLA 450 mg
Citrus Aurantium 100 mg
kofein 70 mg

                        

Upozorenje

Ovaj proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu, izvan dohvata direktne sunčeve svjetlosti, na temperaturi 5-30 °C. Proizvod sadrži kofein i stoga se ne preporučuje djeci, trudnicama i dojiljama. Prije upotrebe posavjetujte se sa svojim liječnikom. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije3
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu