Prostirka za jogu Rose Eko - Spokey

ProizvođačSpokey

0
0 %

Rose Eko Prostirka za jogu dat će vašim seansama joge i istezanja potpuno novu dimenziju. Opremljen je posebnim masažnim izbočinama koje služe za masažu stopala, leđa i ostalih dijelova tijela. Podloga je također odlična za trening ravnoteže i koordinacije. Izrađen je od posebnog materijala od čega se jedna četvrtina sastoji od prirodnih sirovina (rižine ljuske i bambusa).

Na stanju
76,90KM~(39.32 €)
Detalji

Prostirka za jogu  s izbočinama idealan je za trening koordinacije

Prostirka za jogu  unijet će dašak svježine u vaše sesije joge i istezanja. Njegova teksturirana površina sastoji se od izbočina namijenjenih za masažu stopala, leđa i drugih dijelova tijela, povećavajući njihovu cirkulaciju. Podloga je idealna za izvođenje vježbi ravnoteže koje aktiviraju mišiće i ligamente vaših donjih ekstremiteta kao i duboki core za stabilnost. Zbog toga je podloga popularan izbor za fizikalnu terapiju i za korištenje u treninzima koji se fokusiraju na koordinaciju i smanjenje ukupnih rizika od ozljeda.

              

Prostirka za jogu  izrađen je od posebnog materijala koji kombinira 75 % polietilenske pjene (EVA) i 25 % prirodnih sirovina (rižine ljuske i bambus). Ovaj materijal čini ga laganim, izdržljivim i ugodnim na dodir. Ima izvrsna protuklizna svojstva i lako se savija tako da ga je lako pohraniti i nositi kamo god idete.

     

Prostirka za jogu i njezine prednosti

  • praktični dodatak za vježbanje
  • opremljen masažnim izbočinama
  • izrađen od polietilenske pjene (EVA) i prirodnih sirovina (rižine ljuske i bambus)
  • OK - certifikat na biološkoj bazi
  • protuklizni materijal
  • lako ga je zamotati
  • idealan za jogu, istezanje i trening koordinacije

        

Materijal

75 % EVA pjena, 25 % prirodne sirovine (rižine ljuske i bambus).    

      

Dimenzije

46 x 30 x 1.6 cm.

           

Održavanje

Pustite podlogu da se prozrači oko 2 do 3 dana prije nego što krenete s njezinim korištenjem. Očistite vlažnom krpom s hladnom vodom i blagim deterdžentom. Sušite izravnano. Dugotrajno izlaganje sunčevoj svjetlosti može isprati boje s podloge i oštetiti njezinu strukturu, čineći ju neprikladnom za korištenje.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu