Selenium 100 tab - Scitec Nutrition

ProizvođačScitec Nutrition

0
0 %

Selenium ili selen je element u tragovima s antioksidativnim učincima koji potiču imunološki sustav i pomažu u sprečavanju bolesti. Bitno je prije svega u slučaju povećane tjelesne aktivnosti. Doprinosi normalnoj proizvodnji sperme, održava poželjno stanje kose i noktiju, kao i štitnjače. Sastavni je dio enzima, koji osiguravaju antioksidacijsku zaštitu ćelija i sprječavaju nedostatak joda u organizmu.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Selenium ili selen potiče ispravno funkcioniranje imunološkog sustava i bitan je u slučaju povećane tjelesne aktivnosti

Selenium ili selen je element u tragovima s antioksidativnim učincima koji potiču imunološki sustav i pomažu u sprečavanju bolesti. Prehrana u koju je uključeno malo mikronutrijenata, kao i povećana tjelesna aktivnost, povećava potrebu za dodavanjem selena. Selen je sastavni dio enzima, koji osiguravaju antioksidacijsku zaštitu ćelija. Također su bitni za zdravo funkcioniranje pinealne žlijezde i sprječavaju nedostatak joda u organizmu.

 selenium selen scitec

    

Selenium i njegove prednosti

  • s antioksidacijskim učincima
  • podržava imunološki sustav
  • sprječava nedostatak joda

 

Doziranje

Preporučujemo 1 tabletu dnevno skupa s jelom.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (1 tab)
Selen (od kvasca) 50 mcg

 

Drugi sastojci

Zgušnjivači (kalcijev fosfat, biljna celuloza), Debittered Brewer's yeast (od pšenice), kvasac obogaćen selenom, sredstva protiv zgrušavanja (biljni magnezijev stearat, silicij oksid).

 

Upozorenje

Nije namijenjen djeci, trudnim ženama i dojiljama. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nije nadoknada raznolike prehrane. Skladištite izvan dohvata djece. Skladištite na suhom u temperaturi do 25°C, štitite od izravnih sunčevih zraka i od mraza. Proizvođač ne odgovara za štetu nastalu zbog nepravilnog korištenja ili skladištenja.

Upozorenje za alergičare:Izrađeno u pogonu, koji obrađuje mlijeko, soja, bjelanjke jaja, gluten i kikiriki.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu