Sportska Majica Series-3 Grey - SKINS

ProizvođačSKINS

0
0 %

Sportska Majica Series-3 Grey je savršen izbor za vas ako tražite modernu, visokokvalitetnu odjeću. Izrađena je od poliestera, zahvaljujući kojem odlično apsorbira znoj, dok opremljena mrežasta tkanina poboljšava protok zraka. Majica je ukrašena srebrnim reflektirajućim logom SKINS na stražnjoj strani. Nadalje, pomoći će vam da ostanete suhi tijekom različitih sportskih aktivnosti poput trčanja, treninga snage i drugo. 

 

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Sportska Majica Series-3 Grey - moderan odjevni komad koji će vam pomoći da ostanete suhi tijekom sportskih performansi  

Sportska Majica Series-3 Grey je moderna sportska majica kratkih rukava koja privlači pažnju na prvi pogled. Sigurno ćete cijeniti njenu udobnost, kao i sposobnost upijanja znoja i učinkovito sušenje tijekom najintenzivnijih treninga, zahvaljujući poliesterskoj tkanini. Sprijeda je ukrašena elegantnim srebrnim reflektirajućim logom koji služi i kao sigurnosni element u slučaju da trčite na otvorenom u uvjetima slabe vidljivosti. Na stražnjoj strani nalazi se moderan znak SKINS, na mrežastoj tkanini, koja poboljšava protok zraka i na taj način doprinosi vašim performansama. Lako se može nositi preko kompresijske odjeće, koja nije samo praktična, već i elegantna.

                                                    

Ova sportska majica idealna je ne samo za razne fizički intenzivne aktivnosti, poput trčanja, treninga snage ili vožnje bicikla, već i za redovito nošenje u slobodno vrijeme. Izrađena je od vegan-friendly materijala koji su ekološki prihvatljivi i nisu životinjskog podrijetla. Njena snaga leži u posebnom naglasku koji dizajn daje na prozračnost tijekom izvođenja, što je čini najboljim izborom za bilo koji trening.

                   

Sportska Majica Series-3 Grey i njene prednosti 

  • elegantna, kvalitetna majica kratkih rukava 
  • učinkovito apsorbira znoj 
  • učinkovito apsorbira znoj 
  • ima mrežasti dio koji poboljšava protok zraka 
  • ukrašena je reflektirajućim logom 
  • pogodna je za sportske aktivnosti, ali i za svakodnevno nošenje
  • izrađena je od veganskih materijala 

                         

Materijal

100 % poliester. 

      

Tablica veličina

Tabuľka veľkosti - Športové tričko Series-3 Grey - SKINS

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu