Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GymBeam Clothing Sportske torbe

GymBeam Clothing Sportske torbe

GymBeam Clothing Sportske torbe

Sportske torbe od proizvođača GymBeam Clothing poslužit će svakome sportašu i sportašici kao dio opreme u koju će si spakirati sve što je potrebno za zdrav način života i vježbanje. U našoj ponudi naći ćete praktične torbe za teretanu i vježbanje različitih materijala, boja i oblika, zahvaljujući čemu ćete si u nju spremiti sve, od odjeće za vježbanje preko ručnika, sve do neizostavnih prehrambenih dodataka. Često sadrže nekolicinu drugih pretinaca, džepova te mrežasti džep koji ćete iskoristiti za mokru odjeću. Osim toga u našoj ponudi otkrit ćete i torbe za jelo koje su posebno namijenjene za pakiranje pripremljenog jela. Također imaju i remen za nošenje na ramenu koji je moguće skinuti te je podesiv prema vašim zahtjevima.

Čitati više

GymBeam Clothing je fitness brend kvalitetne odjeće za sportaše i sportašice koji žele predstaviti svoj životni stil u teretani i izvan nje. Otkrijte moderne trenirke, tajice, dukse, majice, grudnjake ili kompresijske fitness komade koje ćete zavoljeti ne samo zahvaljujući kvalitetnom materijalu, već i zbog zanimljivog dizajna. Predstavite svoje ciljeve s GymBeam Clothing.

 

GymBeam Clothing

 

Izvori

sakrij opis
Shopping Options
Kategorija
  Proizvođač
  Manje
  Color
  Material
  Cijena
  Cijena od - do
  Filtriraj po
           1. Sportska Torba Gym Rat Black - GymBeam
            Ocjena:
            0% (0)
            Posebna cijena   KM 74,50
           2. Sportska torba BAE Pink - GymBeam
            Ocjena:
            100% (3)
            Posebna cijena   KM 24,95
           3. Ruksak Adventure Military Green - GymBeam
            Ocjena:
            100% (3)
            Posebna cijena   KM 63,50
           4. Ruksak Adventure Black - GymBeam
            Ocjena:
            100% (2)
            Posebna cijena   KM 63,50

           4 Proizvoda