Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

St. Marcus

St. Marcus

St.Marcus je tvrtka koja ima sjedište u Velikoj Britaniji i specijalizira se na nove okuse Biltonga, sušenog goveđeg mesa, s više od 30-godišnjom tradicijom. Ova tradicija pokazala se na tome da je St. Marcus dobio nagradu po okusu "Najbolji Biltong" 2010. i 2011. godine. Tvrtka je ponosna na svoje kvalificirane mesare koji odabiru samo najljepše i najkvalitetnije meso, a i na svoje kreativne zaposlenike koji uvijek dolaze s novim smjesama začina i sa novim okusima.

 

St.Marcus

Biltong je tradicionalno sušeno meso čija se tradicija i proces pripreme čuva već više od 400 godina. Nizozemski preci su počeli shvaćati da će namakanje sirovog mesa u kostima i soli produljiti njegov životni vijek, a da pritom zadrži seriju proteina i odličan okus. Biltong je vrlo uglađena poslastica u Južnoj Africi, koja je vrlo slična govedinim "trzajima" u tome što je to čisto meso - chewy, slano, neprerađeno meso. Razlika je u tome što se biltong suši, ne puši (poput goveđeg "trzaja").

 

Izvori

 

Zanimaju vas proizvodi ove marke?