Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

St. Marcus

St. Marcus

St.Marcus je tvrtka koja ima sjedište u Velikoj Britaniji i specijalizira se na nove okuse Biltonga, sušenog goveđeg mesa, s više od 30-godišnjom tradicijom. Ova tradicija pokazala se na tome da je St. Marcus dobio nagradu po okusu "Najbolji Biltong" 2010. i 2011. godine. Tvrtka je ponosna na svoje kvalificirane mesare koji odabiru samo najljepše i najkvalitetnije meso, a i na svoje kreativne zaposlenike koji uvijek dolaze s novim smjesama začina i sa novim okusima.

Čitati više

 

St.Marcus

Biltong je tradicionalno sušeno meso čija se tradicija i proces pripreme čuva već više od 400 godina. Nizozemski preci su počeli shvaćati da će namakanje sirovog mesa u kostima i soli produljiti njegov životni vijek, a da pritom zadrži seriju proteina i odličan okus. Biltong je vrlo uglađena poslastica u Južnoj Africi, koja je vrlo slična govedinim "trzajima" u tome što je to čisto meso - chewy, slano, neprerađeno meso. Razlika je u tome što se biltong suši, ne puši (poput goveđeg "trzaja").

 

Izvori

 

Zanimaju vas proizvodi ove marke?

sakrij opis
    Ne možemo naći nijedan proizvod koji odgovara ovom pretraživanju.
    Niste pronašli ono što tražite? Kontaktirajte nas.