Turbo Tribu Stack III - Goldfield

ProizvođačGoldfield

100 %

Turbo Tribu Stack III su kapsule koje sadrže ekstrakt biljke Tribulus terrestris koja je posebno popularna među ljudima koji žele povećati libido, rast mišića i poboljšati sportske performanse. Često se koristi kao zamjena za hormone ili steroide. Štoviše, na popisu sastojaka pronaći ćete i selen koji utječe na spermatogenezu i rad štitnjače ili cink koji pridonosi održavanju normalne razine testosterona u krvi.


Nije na stanju
Očekivana cijena 78,90KM

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Turbo Tribu Stack III - kapsule koje sadrže učinkovit ekstrakt biljke Tribulus terrestris, cink i selen

Turbo Tribu Stack III su kapsule koje sadrže 1000 mg ekstrakta biljke Tribulus terrestris po porciji. Posebno su popularne među ljudima koji teže povećanju sportskih performansi i snage. To je također razlog zašto se ova tvar često koristi kao zamjena za hormone ili steroide. Međutim, traže ga i ljudi koji žele povećati libido i poboljšati svoj seksualni život. Popis sastojaka također uključuje cink koji doprinosi pravilnom metabolizmu kiselina, baza i makronutrijenata, reproduktivnoj funkciji, metabolizmu masnih kiselina, sintezi proteina, održavanju normalne razine testosterona u krvi ili zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Sadrži i selen, koji utječe na pravilnu spermatogenezu i funkcioniranje imunološkog sustava.

 

Suplement se nalazi u obliku praktičnih kapsula koje se lako gutaju. Idealan je za sve koji žele poboljšati svoj seksualni život, sportske performanse ili rast mišića.

 

Turbo Tribu Stack III i njegove prednosti

  • sadrži ekstrakt biljke Tribulus terrestris
  • obogaćen cinkom i selenom
  • poboljšava učinak održavanja normalne razine testosterona u krvi i pravilne spermatogeneze
  • doprinosi pravilnoj reproduktivnoj funkciji
  • pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa
  • namijenjen ljudima koji teže povećanju libida i rastu mišića
  • pogodan ne samo za sportaše

 

Sastav

Ekstrakt biljke Tribulus terrestris (64% saponina), kompleks mikronutrijenata, obloga (goveđa želatina), turbo booster (kompleks alginske kiseline s fosforom, astaksantinom, piperinom i kapsaicinom), cinkov citrat, natrijev selenit.

 

Preporučena upotreba

Uzimajte 2 kapsule dnevno. Pijte s puno vode.

 

Nutritivne činjenice

Nutritivne vrijednosti 2 kapsule
Ekstrakt biljke Tribulus terrestris 1000 mg
od toga saponini 640 mg
Kompleks mikronutrijenata 120 mg
Turbo booster 60 mg
Cink 36 mg
Selen 140 mcg

 

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod ne služi kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nije pogodan za trudnice i dojilje. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštititi od izravne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu