Trostruki magnezij - OstroVit

ProizvođačOstroVit

88 %

Trostruki Magnezij je magnezij u prahu koji se sastoji od tri jedinstvena oblika magnezija - magnezij citrat, magnezij laktat, magnezij karbonat. Lako se apsorbira i idealan je za nadopunu minerala magnezija. Također je pogodan i za vegane.

Na stanju
18,90KM~(9.66 €)
Detalji

Trostruki Magnezij - jedinstvena kombinacija tri oblika magnezija s visokom apsorpcijom za smanjenje umora i iscrpljenosti

Trostruki Magnezij je jedinstvena kombinacija tri oblika magnezija u obliku praha, što osigurava bržu apsorpciju. U ovom proizvodu ćete pronaći magnezijev citrat, magnezijev laktat i karbonatni oblik magnezija. Magnezij pomaže u smanjenu umora i iscrpljenosti, osigurava ravnotežu elektrolita i brine o zdravlju živčanog sustava, mišića, kostiju i zuba. Također igra važnu ulogu u sintezi proteina i procesu dijeljenja stanica. Trostruki magnezij je idealan proizvod za nadopunu minerala magnezija, koji je pogodan i za vegane.

      

Trostruki magnezij i njegove prednosti

  • sadrži 3 oblika magnezija
  • izvrsno se apsorbira
  • doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
  • brine se za zdravlje živčanog sustava, kostiju, zuba i mišića
  • osigurava ravnotežu elektrolita
  • doprinosi sintezi proteina
  • važan je za diobu stanica
  • pogodan je i za vegane

                                               

Sastav

Magnezijev karbonat (magnezij), magnezijev citrat (magnezij), magnezijev laktat (magnezij), sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid.

                    

Preporučena upotreba

Pomiješajte preporučenu dozu od 1,5 g (3/4 žlice) sa 100-150 ml vode ili soka. Uzimajte jednom dnevno.

                      

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti100 g
Magnezij kompleks (magnezijev karbonat, magnezijev citrat, magnezijev laktat)
99 g
- od čega magnezij
25 g

                           

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Ako ste alergični na bilo koji sastojak nemojte koristiti proizvod. Proizvod nije pogodan za djecu, trudnice i dojilje, te osobe liječene antidepresivima ili osobe koje pate od zatajenja bubrega. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi 15-25 °C. Zaštititi od direktne sunčeve svjetlosti.

Alergeni: Proizvod se proizvodi u postrojenju u kojem se prerađuju namirnice koje sadrže: mlijeko (uključuje laktozu), kikiriki, druge orašaste plodove, sjemenke sezama, zob, jaja, rakove i ribu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije5
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu