Tyrosine - Nutrend

ProizvođačNutrend

0
0 %

L-Tyrosine jedna je od osnovnih aminokiselina koja je polazna tvar neurotransmitera dopamina, adrenalina i noradrenalina. Jedna kapsula sadrži 500 mg L-tirozina.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

Tirozin - aminokiselina za podršku koncentraciji kod tjelesne i mentalne aktivnosti

Tirozin je moderni dodatak za fizički i mentalno opterećenog pojedinca s antikataboličkim učinkom. Pomaže u održavanju koncentracije tijekom fizičke i mentalne izvedbe, istovremeno poboljšavajući njezinu učinkovitost. Pomaže u povećanju motivacije i stimulacije za tjelesnu izvedbu, ubrzavanju regeneracije, povećanju tjelesnih performansi u stanjima mentalnog i psihičkog umora, „spaljivanju“ i smanjenju prekomjerne težine, izgradnji antistresne barijere organizma.

 

Tyrosine 120 kaps - Nutrend 

 

L-Tirozin jedna je od osnovnih aminokiselina koja je polazna tvar neurotransmitera dopamina, adrenalina i noradrenalina, Nadalje, on je prekursor hormona štitnjače. Kada se tjelesna i mentalna aktivnost u tijelu stalno povećavaju, dolazi do deficita ovih neurotransmitera (prijenosnika živčanih impulsa), što smanjuje sposobnost koncentracije, kao i sveukupnu izvedbu te dolazi do stanja trajnog umora. Stoga pomaže povećati mentalnu aktivnost. Još jedna funkcija ove aminokiseline je njezino sudjelovanje u mehanizmu koji pomaže povećati potrošnju energije iz masnog tkiva - "sekundarni spaljivač".

 

Učinci

  • povećanje motivacije i stimulacije za fizičku izvedbu
  • ubrzanje regeneracije
  • poboljšanje fizičkih performansi
  • "spaljivanje" i smanjenje težine
  • izgradnja antistresne barijere organizma

 

Preporučeno doziranje

Raspodijelite prema težini. Do 50 kg 2 kapsule, do 75 kg 3 kapsule i preko 75 kg 4 kapsule 30 - 40 minuta prije tjelesne aktivnosti.

 

Upotreba

  • Kapsule su namijenjene gutanju, popiti s dovoljnom količinom vode ili sportskog napitka, alkoholna i mliječna pića nisu prikladna.
  • Ne grizite kapsule!
  • Nakon otvaranja proizvod treba čuvati na temperaturi do 25 °C i iskoristiti u roku od 3 mjeseca.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 kaps
Energetska vrijednost 6,1 kJ / 1,4 kcal
Bjelančevine 0,4 g
Ugljikohidrati 0 g
Masti 0 g
L-Tirozin 0,5 g

 

Sastav

L-Tyrosine, želatinska kapsula (želatina, bojilo titanov dioksid).

 

Upozorenje

Prehrambeni dodatak za sportaše. Nije pogodno za trudnice i dojilje. Ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Nije namijenjeno za djecu. Čuvati izvan dosega djece. Ne sadrži doping tvari. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C, daleko od izravne sunčeve svjetlosti. Zaštitite od zamrzavanja! Proizvođač nije odgovoran za štetu nastalu uslijed nepravilne uporabe ili skladištenja.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu