Ulje jetre bakalara - OstroVit

ProizvođačOstroVit

100 %

Ulje jetre bakalara u kapsulama izvrstan je izvor omega-3 masnih kiselina, posebno DHA i EPA. Kapsule koje sadrže 500 mg ulja obogaćene su i vitaminom A i D.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

Ulje jetre bakalara - kapsule koje sadrže omega-3, vitamine A i D

Ulje jetre bakalara, konkretno atlantski bakalar, izvrstan je izvor omega-3 masnih kiselina u obliku kapsula. Kapsule su također obogaćene vitaminom A i D. Omega-3 iz jetre bakalara bakalara sastoji se uglavnom od eikosapentaenske kiseline (EPA) i dokozaheksaenske kiseline (DHA). Vitamin A, koji proizvod sadrži, doprinosi održavanju optimalnog vida, zdrave kože i sluznice. Uz to, blagotvorno djeluje na metabolizam željeza, funkcioniranje imuniteta i igra važnu ulogu i u procesu stanične specijalizacije. Vitamin D blagotvorno djeluje na imunitet i podupire pravilnu apsorpciju kalcija i njegovu razinu u krvi. Doprinosi optimalnoj apsorpciji fosfora, održavanju zdravih kostiju i zuba, kao i radu mišića. Također, igra važnu ulogu u procesu diobe stanica. U 1 kapsuli možete pronaći 500 mg ulja iz jetre bakalara, 375 µg vitamina A i 3,38 µg vitamina D.

                                    

Ulje jetre bakalara i njegove prednosti

  • izvor je omega-3 masnih kiselina
  • sadrži 500 mg ulja u 1 kapsuli
  • kapsule obogaćene vitaminom A i D
  • u praktičnom obliku kapsula

                  

Sastav

Ulje jetre bakalara (riba), sastav ovojnice (želatina, tvar za zadržavanje vlage: glicerol; pročišćena voda), retinol (vitamin A), kolekalciferol (vitamin D).

                            

Doziranje

Uzimajte 1 kapsulu dnevno. 

                                   

Nutritivne činjenice                       

Nutritivne vrijednosti 1 kapsula
Ulje jetre bakalara 500 mg
Vitamin A 375 µg
Vitamin D 3,38 µg

                         

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamjena za raznoliku prehranu. Preporučuje se raznolika i uravnotežena prehrana i zdrav način života. Ne koristite proizvod ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Djeca, trudnice ili dojilje ne smiju uzimati proizvod. Spremnik čuvati čvrsto zatvoren na suhom mjestu pri temperaturi od 15 do 25 °C. Zaštititi od izravne sunčeve svjetlosti.

Proizvod se proizvodi u postrojenju koje prerađuje druge sastojke koji sadrže sljedeće alergene: mlijeko (uključujući laktozu), soju, kikiriki, ostale orašaste plodove, sezamove sjemenke, zob, jaja, rakove, ribu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu