Višekomponentni shaker SmartShake Original Pink 600 ml - SmartShake

ProizvođačSmartShake

100 %

SmartShake Original je shaker vrhunske kvalitete koji se sastoji od tri odjeljka za tablete, kapsule i dodatke prehrani u prahu. Izrađen je od netoksičnog plastičnog materijala bez BPA i pogodan je za stavljanje u mikrovalnu pećnicu, zamrzivač kao i u perilicu posuđa. Dostupan je u raznim neonskim bojama, a kupnjom nekoliko komada u boji možete kreirati i iskombinirati svoju omiljenu shemu boja.

Na stanju
19,90KM~(10.18 €)
24,90KM
Drugi su također kupili
Detalji

SmartShake Original - inteligentni shaker neonske boje zapremnine 600 ml i s dva dodatna odjeljka za prah i dodatke prehrani u obliku tableta

SmartShake Original je shaker vrhunske kvalitete s tri odvojena odjeljka za spremanje tableta, kapsula ili dodataka s proteinom u prahu. Izrađen je od 100 % nepropusnog plastičnog materijala bez BPA koji omogućuje zagrijavanje sadržaja shakera u mikrovalnoj pećnici, zamrzavanje u zamrzivaču te pranje shakera u perilici posuđa. Jednostavno rečeno, ovaj proizvod je dizajniran za praktičnost u svakodnevnom životu. Jedinstvenog je, kompaktnog i laganog dizajna, a zahvaljujući čvrsto prianjajućoj rešetci, iznutra nema pomičnih dijelova. Dostupan je u raznim neonskim bojama, a kupnjom više komada odjednom možete složiti svoje omiljene kombinacije boja.

            

SmartShake Original Neon shaker

                 

SmartShake Original i njegove prednosti

  • shaker zapremine 600 ml
  • sastoji se od tri odvojena odjeljka za piće, praškaste dodatke i tablete ili kapsule
  • uključuje funkcionalnu mrežicu za učinkovito razbijanje grudica
  • izrađen od visokokvalitetne netoksične plastike bez BPA ili DEHP
  • mjerna skala u mililitrima (ml) i uncama (oz)
  • izdržljiv i otporan na udarce
  • pogodan za mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa ili zamrzivač
  • u skladu s propisima o sigurnosti hrane
  • dostupan u raznim neonskim bojama

            

Kako koristiti shaker?

Jednostavno dodajte željenu količinu dodatka prehrani po vašem izboru - protein u prahu, kreatin u prahu ili pre-workout stimulans. Dodajte vodu, mlijeko ili voćni sok, dobro zatvorite i tresite dok se prah potpuno ne otopi. Zahvaljujući maloj spirali za miješanje koja se nalazi s unutarnje strane, prah se brzo otapa i možete uživati u svom napitku u samo nekoliko sekundi.

Pojedinosti o proizvodu
Varijacije proizvoda