Vitamin B12 - The Protein Works

ProizvođačTPW

90 %

Vitamin B12 su veganske kapsule koje sadrže 1000 µg vitamina B12 za podršku pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava, metabolizma, smanjenje umora i proizvodnju crvenih krvnih zrnaca.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Vitamin B12 je važan za imunitet, metabolizam i smanjenje umora

Vitamin B12 su tablete koje sadrže vitamin B12, koji je važan nutrijent za pravilno funkcioniranje organizma. Koristan je za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava, za smanjenje umora i iscrpljenosti, ali također igra ulogu u procesu diobe stanica. Vitamin B12 je koristan za optimalno funkcioniranje metabolizma, pravilno funkcioniranje psihe i živčanog sustava, ali i za pravilnu proizvodnju crvenih krvnih zrnaca i metabolizam homocisteina. Svaka tableta sadrži 1000 µg vitamina B12. Tablete su također pogodne za vegane.

                                      

Vitamin B12 i njegove prednosti

  • doprinosi funkcioniranju imuniteta
  • podržava smanjenje umora i iscrpljenosti
  • koristan je za pravilno funkcioniranje metabolizma
  • podržava proizvodnju crvenih krvnih zrnaca
  • jedna tableta sadrži 1000 µg vitamina B12
  • pogodno za vegane

                      

Sastav

Punila (kalcijev fosfat dihidrat, maltodekstrin, celuloza (E460i)), sredstvo protiv zgrudnjavanja (silika, magnezijev stearat), celulozni omotač (E464 - hidroksipropilmetilceluloza, E422 - glicerol), vitamin B12 (cijanokobalamin).

        

Doziranje

Uzimajte 1 tabletu dnevno uz obrok. 

                            

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (1 kapsula)
Vitamin B12  1000 μg

                    

Upozorenje

Dodatak prehrani. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Zaštititi od smrzavanja i direktne sunčeve svjetlosti. Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata male djece. Proizvođač nije odgovoran za štetu nastalu zbog nepravilne uporabe ili skladištenja. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu