Vitamin D-3 400IU - Swanson

ProizvođačSwanson

0
0 %

Vitamin D-3 400 IU je izvor prirodnog vitamina D, koji je važan za imunološki sustavproces stanične diobe, održavanje zdravlja kostiju i zuba, ali također i za pravilno funkcioniranje mišića.

 

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Vitamin D-3 400 IU - izvrstan izvor vitamina D za podršku imunološkom sustavu i zdravlju kostiju

Vitamin D-3 400 IU je prirodni oblik vitamina D, koji se pojavljuje u našem tijelu izlaganjem sunčevoj svjetlosti. Vitamin D je važan za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava i igra ulogu u procesu stanične diobe. Potreban nam je za održavanje zdravlja kostiju i zuba, ali i za pravilno funkcioniranje mišića. Koristan za održavanje normalne razine kalcija u krvi, kao i apsorpciju i iskorištenje kalcija i fosfora. Suplementacija vitamina D je posebno prikladna tijekom odsutnosti sunčeve svjetlosti, te tijekom zimskog perioda, jer je u tim uvjetima smanjena proizvodnja vitamina D u tijelu. U pakiranju se nalazi 250 mekanih-gel-kapsula, svaka sadrži 10 μg vitamina D-3.

   

Vitamin D-3 400IU - Swanson

   

Vitamin D-3 400 IU i njegove prednosti

  • neophodan za funkcioniranje imuniteta
  • čuva zdravlje kostiju i zuba
  • potreban za pravilno funkcioniranje mišića
  • važan je za apsorpciju i iskoristivost kalcija i fosfora
  • u jednom pakiranju nalazi se 250 komada vitamina D3

   

Sastojci

Rižino brašno, želatina, modificirani prehrambeni škrob, saharoza, natrijev askorbat, trigliceridi srednjeg lanca, silika, DL-alfa tokoferol.

   

Uporaba

Kao dodatak prehrani uzimajte jednu kapsulu jednom do dva puta dnevno, s vodom uz hranu.

   

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivna vrijednost1 doza (1 kapsula)
Vitamin D-3 (kolekalciferol) 10 μg

  

Upozorenje

Dodatak prehrani. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 ° C. Zaštititi od hladnoće i izravne sunčeve svjetlosti. Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata male djece. Proizvođač nije odgovoran za štetu nastalu zbog nepravilne uporabe ili skladištenja. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu