Vitamin K-2 100 mcg - NOW Foods

ProizvođačNOW Foods

100 %

Vitamin K2 100 je bioaktivni oblik vitamina K koji doprinosi održavanju zdravlja kostiju. Osim toga, ima udio u pravilnom zgrušavanju krvi podržavajući više važnih funkcija u našem tijelu. Proizvod je u obliku veganskih prirodnih kapsula bez tvari životinjskog podrijetla, zbog čega je njegova uporaba pogodna i za vegetarijance i vegane.

Nije na stanju
Očekivana cijena 18,90KM

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Vitamin K2 - bioaktivni oblik vitamina K za održavanje zdravih kostiju

Vitamin K2 100 učinkovito podržava funkciju kostiju i osigurava njihovo cjelokupno zdravlje. Vitamin K2 je bioaktivni oblik vitamina koji osim toga ima udio u pravilnom zgrušavanju krvi te podržava više važnih funkcija u našem tijelu. Također sadrži prirodnu tvar Alfalfa koja je i sama izvrstan izvor vitamina K i drugih važnih vitamina i minerala. Proizvod je u obliku veganskih prirodnih kapsula bez tvari životinjskog podrijetla, zbog čega je njegova uporaba pogodna i za vegetarijance i vegane.            

       

Vitamin K2 i njegove prednosti

  • bioaktivni oblik vitamina K
  • održava zdravlje kostiju
  • podržava pravilno zgrušavanje krvi
  • sadrži prirodnu tvar Alfalfa
  • u obliku veganskih kapsula
  • pogodan je i za vegane i vegetarijance                                 

    

Doziranje

Uzimajte 1 kapsulu dnevno uz obrok.                  

   

Sastav

Hipromeloza (celulozna kapsula), askorbil palmitat, rižino brašno i silicijev dioksid.

    

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 kapsula
Vitamin K2 (kao menakinon-4) (MK-4) 100 mcg
Prah Alfalfa (nadzemni dijelovi) 250 mg

   

Alergeni

Ne proizvodi se od pšenice, glutena, soje, mlijeka, jaja, ribe, mekušaca ili orašastih plodova. Međutim, proizvodi se u uređaju GMP koji obrađuje druge sastojke koji sadrže ove alergene.

   

Upozorenje

Nemojte koristiti ako ste trudni, dojite, alergični ste ili kontraindicirani na aspirin. Posavjetujte se s liječnikom ako uzimate lijekove (posebno sredstva protiv zgrušavanja krvi kao što su varfarin, Coumadin®, heparin i aspirin) ili je vaše zdravstveno stanje loše. Prestanite uzimati kapsule dva tjedna prije operacije ili ako se pojavi mučnina u želucu. Čuvajte izvan dohvata djece. U ovom proizvodu može doći do prirodne promjene boje kapsula. Nakon otvaranja čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije3
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu