Women‘s leggings High Waist Performance green - NEBBIA

ProizvođačNEBBIA

100 %

Ženske tajice visokog struka Performance su funkcionalna sportska odjeća napravljena od kombinacije elastana i poliestera . Ovi materijali omogućuju da tajice pouzdano odvode znoj i da vam bude udobno i suho. Osim toga, vrlo su fleksibilni , pa će se savršeno prilagoditi vašem obliku tijela. Povrh ovih praktičnih karakteristika, sigurno ćete se zaljubiti u njihov prekrasan dizajn koji uključuje prirodne uzorke i NEBBIA logotipe koji upadaju u oči .

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Ženske tajice visokog struka - sportska odjeća s prirodnim uzorcima koja se ističe fleksibilnim i funkcionalnim materijalom koji pouzdano odvodi znoj

Ženske tajice visokog struka Performance odlikuju se dizajnom s prirodnim uzorcima koji će vam privući oko na prvi pogled. Upotpunjuju ga NEBBIA logotipi, koji će svima oko vas dati do znanja da ste ljubitelj zdravog načina života i da redovno vježbate. Tajice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji nije proziran , što će vam sigurno biti od koristi kada radite čučnjeve i druge aktivnosti, poput trčanja. Korišteni materijal je napravljen od 75% recikliranog poliestera , koji pomaže u odvođenju znoja . Ovo će vas održati finim i suhim čak i tokom najintenzivnijih treninga. Preostalih 25% je elastan , koji tkanini daje fleksibilnost . Tako su tajice vrlo fleksibilne i savršeno će se prilagoditi vašem tijelu i oblinama.

Ženske tajice Performance i njihove prednosti

  • izrađena od kvalitetnog i funkcionalnog materijala
  • izrađena od kombinacije poliestera i elastana
  • vrlo su fleksibilni i savršeno će se prilagoditi vašem obliku tijela
  • odvodi znoj
  • imaju prekrasan dizajn s prirodnim uzorcima
  • idealno za sportske i slobodne aktivnosti

Materijal

75 % reciklirani poliester, 25 % elastan

Tabela veličina

Veličina XS S M L
Obim struka 57-76 cm 59-78 cm 61-82 cm 65-86 cm
Obim kukova 82-102 cm 86-106 cm 90-110 cm 94-114 cm
Unutrašnji šav 72,5 cm 74,5 cm 76,5 cm 78,5 cm
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu