ZMA - ActivLab

ProizvođačActivlab

87 %

ZMA je kombinacija cinka, magnezija i vitamina B6 koji povećavaju izlučivanje testosterona, libido, potiču funkcioniranje neurološkog sustava, reguliraju razine metabolizma stanica i povećavaju kvalitetu sna. Ova certificirana formula minerala i vitamina preporučuje se svakom sportašu.


Na stanju
26,90KM~(13.75 €)
Detalji

ZMA: certificirana kombinacija cinka, magnezija i vitamina B6

ZMA je sinergijska kombinacija cinka, magnezija i vitamina B6 koji poboljšavaju standard anaboličkih hormona (testosteron, IGF-1) i povećavaju snagu kroz trening snage. Moderna formula u obliku kelata aminokiselina ima najbolju biološku dostupnost i učinkovitost: povećava izlučivanje hormona, poboljšava libido, potiče funkcioniranje neurološkog sustava, regulira razine metabolizma stanica i poboljšava kvalitetu sna. 

 

Formula ZMA koja se sastoji od cinka, magnezija i vitamina B6 najčešće se preporučuje kao dodatak prehrani za sportaše prilikom treninga izdržljivosti. Ovi su sastojci sinergijski i omogućuju postizanje prirodnog, normalnog izlučivanja testosterona. Svaka od tih tvari ima pozitivan učinak na zdravlje što utječe na mišićnu aktivnost, neurološki sustav i metaboličke procese koji se događaju u tijelu.

zma activlab

ZMA i njezine prednosti

  • najbolja probava zahvaljujući kelatima aminokiselina
  • povećava izlučivanje testosterona
  • maksimizira rezultate treninga snage
  • regulira brzinu metabolizma
  • poboljšava kvalitetu sna

 

Sastav

Magnezijev bisglicinat, cinkov bisglicinat, sredstvo protiv zgušnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), omotač (želatina, boje: titanijev dioksid, indigo karmin). Može sadržavati tragove prerađevina mlijeka, soje, pšenice, jaja, celera i senfa.

 

Doziranje

Preporučena dnevna doza – 3 kapsule. Koristite između obroka ili prije spavanja.

 

Tablica nutritivnih činjenica

Nutritivne činjenice3 kapsule
Magnezij 400 mg
Cink 25 mg
Vitamin B6 10,5 mg

 

Upozorenje

Čuvati na suhom mjestu na temperaturi koja ne prelazi 25 ° C. Zaštititi od mraza i izravne sunčeve svjetlosti. Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Držati izvan dohvata djece!

Upozorenje o alergenima: Obrađeno u tvornici koja obrađuje i proizvode kao što su mlijeko, jaja, soja, pšenica, rakovi, riblja mast, lješnjaci i kikiriki.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije7
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu