Dibencozide Magnum - Megabol

ProizvođačMegabol

66 %

Dibencozide Magnum je neobično jaki anabolik učinkovit u izgradnji mišićne mase, obima i povećavanju snage. Nesteroidni metabolički faktor djeluje kao biostimulans u procesu sinteze bjelančevina. Njegovi se učinci počinju pojavljivati najčešće nakon nekoliko dana konzumacije.

Na stanju
21,90KM~(11.20 €)
Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

Dibencozide Magnum - neobično jak nesteroidni anabolik za poticanje rasta mišiće mase, obima i snage.

Dibencozide Magnum je neobično jak anabolik učinkovit u izgradnji mišićne mase i povećavanju snage. Njegovi se učinci pojavljuju najčešće nakon nekoliko dana uzimanja Nesteroidni metabolički faktor djeluje kao biostimulator u procesu sinteze bjelančevina u ribosomima. Sudjeluje u sintezi metionina iz sinteze homocisteina i timidina. Također djeluje kao element vezanja atoma vodika u transmetilskim reakcijama i sintezi nukleinskih kiselina.

Dibencozide Magnum megabol

Dibencozide Magnum nije moguće otkriti u krvnoj plazmi nakon 10 sati nakon aplikacije. Proizvod se preporučuje tim sportašima, koji ne treniraju sistematično, ali žele poboljšati svoju figuru. Testiranjem je također bilo dokazano da njegovim redovitim uzimanjem možete povećati svoj apetit, i tako ćete brže dobiti obim i mišiće. Zbog toga je ovaj proizvod pogodni i za ljudi koji imaju problem udebljati se ili konzumirati velike količine hrane.

 

Dibencozide Magnum i njegove prednosti

  • jak i učinkovit anabolik
  • novi oblik alternative anaboličkih steroida
  • potiče sintezu proteina
  • potiče apetit
  • podupire rast mišićne mase, obima i snage
  • učinci se pojavljuju tek nekoliko dana nakon početka uzimanja

 

Doziranje

Preporučujemo uzimati 1 kapsulu dnevno, a u intenzivnom treningu može se doza povećati na 3 kapsule, i to 30-60 minuta prije treninga, ujutro na prazan želudac i prije spavanja.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 kaps.
DDibencozid (5-deoksi- 5adenozilkobalamin) 1000 ug
Pšenični škrob 300 mg
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije14
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu