Dostava i plaćanje

Mogućnosti dostave

 • Prodavatelj isporuku vrši kupcima u Bosni i Hercegovini

 • Prodavatelj šalje narudžbe iz Republike Hrvatske.
 • Dostava proizvoda vrši se putem Hrvatska pošta d.d., (s kojom je Prodavatelj u ugovornom odnosu) i njenih ugovornih partnera u zemlji odredišta.

 • Isporuku narudžbe vrši Prodavatelj, proizvod/i iz narudžbe će biti otpremljeni dostavnoj službi u roku 3-4 radna dana.

 • Trošak dostave je 5,11 EUR (10 KM)

   

Dostava na adresu 

Dostavna služba

Najbliži mogući rok dostave

Tracking

Cijena dostave (do 155KM ili 80 EUR)

Cijena dostave (iznad 155KM ili 80 EUR)

 

EMS - brza pošta method.carrier_code + '_' + method.method_code

7 -10 dana

da

  5,11 EUR (10 KM)

  besplatno

  

Mogućnosti plaćanja

Nudimo sljedeće opcije plaćanja za Vašu narudžbu.

 

Mogućnosti plaćanja

Realizacija plaćanja

Naknada za plaćanje

Plaćanje karticama online (VISA, Maestro, MasterCard), Apple Pay, Google Pay

odmah po izvršenju narudžbe

bez naknade

Plaćanje putem PayPal-a

odmah po izvršenju narudžbe

bez naknade

   

Plaćanje putem sustava PayPal

Kad izaberete plaćanje putem sustava PayPal biti ćete preusmjereni na PayPal sustav plaćanja. Nakon prijave trebate potvrditi transakciju. Vaše PayPal plaćanje će biti odmah realizirano i utjecati će na stanje Vašeg PayPal računa. Kao potvrdu transakcija primiti ćete e-mail s informacijom o izvršenom plaćanju. Prilikom plaćanja PayPal-om povrat sredstava je moguć unutar 60 dana od obavljanja kupnje. U slučaju povrata, sredstva se vraćaju na Vaš PayPal račun. Prilikom naplate sredstava sa Vašeg računa sredstva će biti preračunata i naplaćena u eurima (€) zbog čega može doći do male razlike zbog tečajnih razlika.

    

Plaćanje bankovnim karticama

Svoju narudžbu možete platiti karticom na kojoj je omogućeno online plaćanje. To je prikladan i siguran način bezgotovinskog plaćanja. Trenutno prihvaćamo platne kartice VISA, VISA Electron, Maestro i MasterCard, a možete platiti i putem Apple Paya ili Google Paya.

  

Ostale važne informacije

Carina

Vaša narudžba može biti podložna carini i dodatnim troškovima uvoza. U tom slučaju, krajnji kupac snosi sve troškove, a Prodavatelj ni na koji način nije odgovoran za navedene troškove. Carinska procedura se obavlja prema propisima Bosne i Hercegovine. U slučaju zadržavanja ili kašnjenja paketa na granici, Prodavatelj nije u mogućnosti riješiti probleme. Za više informacija ili pitanja u vezi sa propisima i procedurama, molimo obratite se nadležnim službama i lokalnim carinskim upravama. 

    

Cijene i valuta

Sve cijene proizvoda u web trgovini od 1.1.2023. zakonski su izražene u Eurima (€) i ne uključuju PDV (Porez na dodanu vrijednost).

Za svaki proizvod je prikazana približna protuvrijednost u konvertibilnim markama (BAM). Protuvrijednost u konvertibilnim markama (BAM) obračunata je prema fiksnom tečaju i isključivo je informativne prirode. Točan iznos naplate ovisi o važećem tečaju u trenutku plaćanja.

  

*Odredbama članka 45. stavka 1. točka 1. Zakona o porezu na dodanu vrijednost (Narodne novine, broj 73/13, 99/13, 148/13, 153/13 i 143/14, u daljnjem tekstu: Zakon o PDV-u) propisano je da su plaćanja PDV-a oslobođene isporuke dobara koja iz Republike Hrvatske otpremi ili preveze isporučitelj ili neka druga osoba za njegov račun izvan Europske unije.

   

 • U cijenu proizvoda nije uključen trošak dostave koji se posebno obračunava u zadnjem koraku narudžbe nakon što korisnik upiše željenu adresu dostave, osim u slučaju kada su ispunjeni uvjeti za besplatnu dostavu.
 • Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno.
 • Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške.
 • Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti.
 • Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja.
 • Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koje se nalaze na web stranici