Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

STRIX

STRIX je vrhunski brend sportske odjeće čiji je cilj stvoriti zajednicu izgrađenu oko ljubavi prema sportu i želje za odjećom s praktičnim i udobnim rješenjima. Proveli smo beskrajne sate pažljivo osmišljavajući, kreirajući i kombinirajući svaki element naših dizajnerskih komada, uvijek imajući na umu da želimo stvoriti nešto što je i praktično i što predstavlja snagu i ljubav i predanost svakog sportaša prema njegovoj strasti. Naše su ideje materijalizirane, a sada smo ponosni što vam predstavljamo naše potpuno nove STRIX proizvode koji se ističu izvrsnom kvalitetom, ali i modernim i minimalističkim, ali vrlo funkcionalnim dizajnom. Sva naša odjeća odgovara suvremenim trendovima koje postavljaju elitni sportaši širom svijeta. Zbog toga naši proizvodi dolaze u luksuznoj ambalaži i uvijek su popraćeni pažljivom prezentacijom koja će svakog sportaša podići na sljedeću razinu.

Čitati više

STRIX asortiman sastoji se od dva dijela. Prvi od njih je Functional Clothing - elastična, pripijena sportska odjeća izrađena pomoću tehnike bez šavova. Predmeti u ovom asortimanu posebno su šiveni i opremljeni raznim uzorcima i tkaninom s mrežastim dijelovima koji osiguravaju maksimalnu prozračnost na mjestima na kojima je to najpotrebnije. Kod dizajna je uzeta u obzir neizmjerna raznolikost sporta te su stoga prilagođeni zahtjevima svake pojedinačne aktivnosti. Bez obzira na to bavite li se trčanjem, treninzima snage ili timskim sportovima - STRIX Functional Clothing uvijek će vam pružiti najbolju prozračnost, hlađenje i udobnost tijekom bilo koje aktivnosti, a nakon toga će se uvijek brzo osušiti. Sva ova svojstva stvaraju najbolje moguće uvjete za svakog sportaša da napreduje u izabranom sportu.

         

Druga polovica našeg asortimana je linija odjeće Athleisure koja spaja udobnost i stil za vaše slobodno vrijeme. U ovom ćete asortimanu pronaći donje dijelove trenirki, dukse, majice kratkih rukava i ostale vrlo udobne odjevne predmete za aktivnosti u slobodno vrijeme, zbog kojih će svaki ljubitelj sporta izgledati i osjećati se sjajno.

        

Bez obzira na aktivnost koju ste odabrali, bez obzira na to koliko ste dobri u tome. Sve dok imate strast za svojim sportom, naša vrhunska STRIX odjeća osigurat će najbolje moguće uvjete za vaše kontinuirano napredovanje. Postanite dio STRIX obitelji i podijelite svoj entuzijazam za aktivan životni stil sa svima nama.

 

BUDI FIT. BUDI STRIX.

          

STRIX

sakrij opis
Shopping Options
Color
Size
Cijena
Cijena od - do
Filtriraj po
 1. Privjesak - STRIX
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena KM 18,90
 2. Trenirka Essential Black - STRIX
  Ocjena:
  100% (2)
  Posebna cijena KM 83,90
 3. Dukserica Essential Black - STRIX
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena KM 83,90
 4. Majica Kratkih Rukava Essential Black - STRIX
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena KM 41,90
 5. Kratke Hlače Essential Black - STRIX
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena KM 52,90
 6. Majica Dugih Rukava Essential Black - STRIX
  Ocjena:
  100% (1)
  Posebna cijena KM 52,90
 7. Dukserica Essential Zip Up Black - STRIX
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena KM 83,90
 8. Muška Jakna Stormbreaker - STRIX
  Ocjena:
  100% (1)
  Posebna cijena KM 83,90
 9. Muške funkcionalne kratke hlače Infinity - STRIX
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena KM 74,50
 10. Muške funkcionalne tajice Infinity - STRIX
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena KM 83,90
 11. Muška funkcionalna majica Infinity II - STRIX
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena KM 74,50
 12. Muška funkcionalna majica Infinity I - STRIX
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena KM 74,50
 13. Boca Nomad 1800 ml - STRIX
  Ocjena:
  100% (1)
  Posebna cijena KM 52,90
 14. Fusion Shaker 700 ml - STRIX
  Ocjena:
  100% (6)
  Posebna cijena KM 31,90

15 Proizvoda

Niste pronašli što tražite? Kontaktirajte nas.