Proizvođač: Weider
Weider 32% Protein Bar je slasna proteinska čokoladica s 32%-nim udjelom bjelančevina prve klase bez hidrogeniziranih masti. 19 grama sadržaja proteina ovih čokoladica čini isključivo protein od sirutke. Poslužit će svim sportašima, kojim je potrebno imati kvalitetnu opskrbu proteina uvijek pri ruci.
Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan
Weider 32% Protein Bar je najprodavanija proteinska čokoladica u Europi. Slasna čokoladica s 32%-nim udjelom bjelančevina prve klase bez hidrogeniziranih masti. 19 grama sadržaja proteina ovih čokoladica čini isključivo protein od sirutke. Proteinske čokoladice zaslužuju ekskluzivno mjesto u ruksacima, naprtnjačama i ostalim prtljagama svih sportaša, kojim je potrebno imati kvalitetnu opskrbu proteina uvijek pri ruci. Njezinom prednošću je da ne opterećuje probavu, jer žvakanjem se započinje njezino probavljanje slinama.
Glukozni sirup, mliječna bjelančevina, 16% mliječna čokolada (šećer, kakaov maslac, sušeno punomasno mlijeko, kakaova pasta, emulgator: sojin lecitin, aroma), fruktozni sirup, hidrolizat kolagena, palmina mast, dekstroza, 1,6% kakaov prah s niskim sadržajem masti, aroma, sušeni bjelanjak.
Za užinu, prije ili poslije treninga. Prijedlog: za povećanje proteinskog sadržaja prehrane od ugljikohidrata uzimajte čokoladicu kao desert.
Nutritivne vrijednosti (okus strawberry) | 1 doza (60 g) |
---|---|
Energetska vrijednost | 1013 kJ / 240 kcal |
Masti | 6 g |
od toga zasićene masne kiseline | 3,4 g |
Ugljikohidrati | 27 g |
od toga šećeri | 17 g |
Bjelančevine | 19 g |
Sol | 0,12 g |
Prehrambeni dodaci ne služe kao nadoknada raznolike i uravnotežene prehrane. Nije pogodno za djecu do 14 godina, trudnice i dojilje. Čuvajte na suhom mjestu, izvan dohvata direktnog sunčanog žarenja, dobro zatvoreno. Ne prekoračavajte preporučeno doziranje. Čuvajte izvan dohvata djece. Proizvođač, dobavljač niti distributer ne jamče za štete uzrokovane neispravnim korištenjem ili čuvanjem proizvoda.
Upozorenje za alergičare: Može sadržavati tragove glutena, kikirikija i drugih orašastih plodova.