Arginin & Ornitin – NOW Foods

ProizvođačNOW Foods

0
0 %

Arginin & Ornitin sadrži učinkovitu kombinaciju dviju aminokiselina koje su popularne među sportašima. Arginin stvara dušikov oksid u tijelu, koji igra važnu ulogu u cirkulaciji krvi. Kao rezultat toga, može pospješiti opskrbu aktivnih mišića hranjivim tvarima i kisikom. Ornitin je zauzvrat uključen u razgradnju viška amonijaka, čime se olakšava prirodna detoksikacija tijela.

Na stanju
31,90KM~(16.31 €)
Detalji

Arginin & Ornitin – aminokiseline koje sudjeluju u protoku krvi u mišiće i razgradnji metabolita, što može doprinijeti boljoj učinkovitosti

Arginin & Ornitin sadrži kombinaciju dviju aminokiselina, koje su zbog svog djelovanja posebno tražene među sportašima. Arginin stvara dušikov oksid u tijelu, koji ima važnu ulogu u širenju krvnih žila i protoku krvi. To onda može rezultirati boljom opskrbom mišića koji rade hranjivim tvarima i također učinkovitijim uklanjanjem metaboličkog otpada. U konačnici, taj mehanizam može pomoći odgoditi umor i poboljšati učinkovitost

                 

Osim toga, arginin potiče ciklus ureje kad se uklanja višak amonijaka. Time doprinosi prirodnoj detoksikaciji tijela. Učinke te aminokiseline savršeno nadopunjuje ornitin, koji se u tijelu pretvara u citrulin i tijekom tog procesa također se smanjuje razina amonijaka. Njegove razine u tijelu mogu se povećati, primjerice, tijekom sportske aktivnosti visokog intenziteta, što je često povezano s većim umorom. Također može pomoći u prirodnoj detoksikaciji i, kao rezultat toga, pospješiti sportsku izvedbu.  

                

Ovaj proizvod sadrži 1000 mg L-arginina i 500 mg L-ornitina po porciji. Dolazi u obliku praktičnih kapsula i također je prikladan za vegane. Cijenit će ga sportaši snage i izdržljivosti.       

                     

Arginin & Ornitin i njegove prednosti

  • kompleks aminokiselina arginina i ornitina
  • sadrži 1000 mg L-arginina i 500 mg L-ornitina po porciji
  • sudjeluje u proizvodnji dušikovog oksida
  • potiče cirkulaciju krvi i veću opskrbu aktivnih mišića hranjivim tvarima
  • pridonosi prirodnoj detoksikaciji tijela
  • prikladan za sportaše snage i izdržljivosti 
  • dolazi u obliku praktičnih kapsula
  • prikladan za vegane

       

Sastojci

Hipromeloza (celulozna kapsula), kalcijev citrat i stearinska kiselina (biljni izvor).

                     

Preporučena upotreba

Uzimajte 2 kapsule dnevno prije treninga ili tijekom dana.

              

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti  1 porcija (2 kapsule)
L-arginin 1000 mg      
L-ornitin  500 mg

             

Upozorenje

Proizvod je namijenjen odraslim osobama. Nemojte upotrebljavati ako ste u prošlosti imali infarkt miokarda ili vaskularnu bolest. Posavjetujte se sa svojim liječnikom ako ste trudni/dojite, uzimate lijekove ili imate neko zdravstveno stanje (uključujući herpes i/ili glaukom). Čuvajte izvan dohvata djece. Mogu se pojaviti prirodne varijacije boje kapsula u proizvodu. Nakon otvaranja čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Upozorenje na alergene: Nije napravljeno od pšenice, glutena, soje, mlijeka, jaja, ribe, školjki ili orašastih plodova. Proizvedeno u tvornici GMP koja prerađuje druge sastojke koji sadrže te alergene.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu