Bandaža za koljeno Pink & Black - C.P. Sports

ProizvođačC.P. Sports

0
0 %

Bandaža za koljena bez čičak trake stabilizira zglob koljena tijekom fizičke izvedbe treninga snage. Svojom duljinom od 150 cm i širinom od 8 cm u potpunosti će omotati koljeno, a zahvaljujući elastičnom materijalu prilagoditi se svojoj veličini i obliku te osigurati potrebnu razinu kompresije. Bandaža je dizajnirana da pruži dodatnu potporu, udobnost i zaštitu od mogućih ozljeda pri dizanju utega.

 

 

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Bandaža za koljena poboljšava stabilnost koljena, štiteći ga od ozljeda 

Bandaža za koljeno je dodatak za trening koji će vam pomoći da stabilizirate zglob koljena. Sa svojom duljinom 150 cm i širinom od 8 cm, potpuno će omotati vaše koljeno, dajući mu potporu koja mu je potrebna da izdrži naporne vježbe. Zahvaljujući elastičnom materijalu pristajat će vašem koljenu svojom veličinom i oblikom, pružajući podesivu razinu kompresije. Kada se razvuče, krajevi bandaže se sigurno stavljaju ispod same bandaže, osiguravajući čvrsto i sigurno postavljanje. Bandaža nema čičak, da bi se izbjegao rizik od otkopčavanja tijekom vježbanja, što bi moglo dovesti do ugrožavanja stabilnosti zgloba koljena.      

         

Bandaža za koljeno pružit će maksimalnu udobnost i potporu tijekom treninga snage. Osobito je korisna za dizače velikih utega, kao i za ljubitelje crossfita i sve ostale sportaše koji žele stabilizirati zglobove koljena tijekom vježbe. Paket uključuje dva komada bandaža.      

          

Bandaža za koljeno i njene prednosti 

  • savršen dodatak za omotavanje i stabilizaciju zgloba koljena 
  • ima dužinu 150 cm i širinu 8 cm 
  • nema kopčanje na čičak 
  • izrađena je od elastičnog materijala 
  • jedno pakiranje sadrži dvije bandaže 
  • idealno za osobe koje dižu utege i koje treniraju crossfit 
       

Materijal

Materijal: 80 % poliester, 20 % guma. 

      

Održavanje   

Perite ručno na temperaturi do 30 °C.     

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu