BIO Raženo Brašno za Kruh - Probio

0%
0% (0)
Proizvođač: Probio

BIO Raženo Brašno za Kruh je napravljeno od mljevene raži, te je zadržalo dio mekinja i klica. Kao rezultat toga, sadrži vrijedne hranjive sastojke, dozu vlakana i proteina. Osim za pečenje domaćeg kruha, brašno je pogodno i za pripremu peciva, bublica, medenjaka i pizza.  

U skladištu
3,50KM
0,00KM

BIO Raženo Brašno za Kruh s visokim sadržajem vrijednih hranjivih sastojaka, vlakana i proteina

BIO Raženo Brašno za Kruh se proizvodi mljevenjem raženih zrna organske kvalitete. Tijekom mljevenja brašno zadržava dio netaknutih mekinja i klica, te samim time ima visok sadržaj vrijednih hranjivih sastojaka, proteina i vlakana. Osim za pečenje domaćeg kruha i peciva, brašno je pogodno za pripremu medenjaka, bublica odnosno pizze. Također, može se koristiti za pripremu vaših omiljenih slatkih i slanih fitness recepata.  

           

Sastav

Raženo brašno*.

*proizvod i kontroliranog organskog uzgoja

   

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti100 g
Energetska vrijednost 1 432 kJ / 338 kcal
Masti 1.1 g
   od kojih zasićene masti 0.1 g
Ugljikohidrati 70.0 g 
   od kojih šećeri 0.5 g
Vlakna 10.0 g
Proteini 6.7 g
Sol 0.0 g

        

Upozorenje

Sadrži gluten. Čuvati na temperaturi do 25 °C i relativnoj vlažnosti do 75%.

Pojedinosti o proizvodu
Proizvedeno u EU
Bez GMO Da
Visina 18.00 cm
Širina 10.00 cm
Dužina 7.00 cm
Bruto težina 1.02 kg
Netto Težina 1.00 kg
EAN 8595582420855
Bez plastičnog pakovanja Da
Bez vještačkih zaslađivača Da
BIO Da
Distributer GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Bez glutena Ne
Bez laktoze Da
Vegetarijanski Da
Veganski Da
Mješavina čist oblik
Forma prehrambenih proizvoda
Broj komada po pakovanju 10 pc.
Vrsta proizvoda: namirnice
Main category Brašno

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije kupaca BIO Raženo Brašno za Kruh - Probio
Write Your Own Review
Vaša ocjena:BIO Raženo Brašno za Kruh - Probio
Vaša ocjena
Pakiranje (g) Cijena Posebna cijena U skladištu
1000 g 5,00KM 3,50KM
na stanju
Pitanja kupaca
Napišite pitanje
Write answer