Bulgarian Tribulus Drink - VemoHerb

ProizvođačVemoHerb

0
0 %

Bulgarian Tribulus je topivo piće s ekstraktom Tribulus Terrestris sa zajamčenim udjelom protodioscina od 60%. Posebno je popularan među bodybuilderima i ostalim sportašima snage koji teže povećati razinu testosterona i maksimizirati rast mišića. Osim toga, dio je dodataka prehrani koji se koriste za povećanje libida. Sadrži čisto biljne sastojke što ga čini pogodnim za vegane.

Na stanju
58,90KM~(30.12 €)
Detalji

Bulgarian Tribulus - instant napitak s ekstraktom visoko učinkovitog bugarskog Tribulusa

Bulgarian Tribulus je topivo piće koje sadrži 500 mg ekstrakta Tribulus terrestris u jednoj porciji. Ova biljka poznata je po sadržaju djelatne tvari protodioscina. Naročito je tražen među bodybuilderima i drugim sportašima snage koji teže povećati razinu testosterona, snage i maksimizirati rast mišića. Proizvod sadrži ekstrakt s izuzetno visokom koncentracijom protodioscina od 60 % i koristi se kao sigurna zamjena za steroide.

                    

Bulgarian Tribulus je također popularan dio dodataka prehrani koji imaju za cilj promicanje performansi, opće vitalnosti i libida. Također ga često koriste ljudi tijekom zahtjevnih dana kada teže boljem upravljanju fizičkim i mentalnim stresom. Proizvod dolazi u obliku instant napitka izvrsnog okusa koji se pakira u zasebne vrećice. Sadrži čisto biljne sastojke što ga čini pogodnim za vegane.

           

Bulgarian Tribulus Drink i njegove prednosti

  • sadrži ekstrakt Tribulus terrestris
  • 500 mg ekstrakta u jednoj vrećici
  • ekstrakt ima 60 % sadržaja protodioscina
  • koristi se kao sigurna zamjena za steroide
  • dolazi u obliku instant napitka
  • sadrži 30 zasebnih vrećica za pripremu napitka
  • idealan za bodybuildere i sportaše snage
  • pogodan za vegane

         

Sastav

Ekstrakt Bulgarian Tribulus terrestris (sadrži 60 % furostanol saponina, određuje se kao protodioscin), maltodekstrin, regulator kiselosti (limunska kiselina), zaslađivač (steviol glikozidi), aroma borovnice, bojilo (kohineal), emulgator (guma arabica).

     

Preporučena uporaba

Uzmite 1-2 vrećice dnevno. Uz miješanje otopite 1 vrećicu u 250 ml vode.

        

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 vrećica (5 g)
Ekstrakt Tribulusa (Tribulus terrestris) (nadzemni dijelovi i plodovi) 500 mg

* Sadrži 60 % furostanol saponina (protodioscin)   

           

Upozorenje

Dodatak prehrani. Slijedite preporučeni postupak doziranja. Nije prikladno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu upotrebu. Proizvod nije zamjena za raznoliku prehranu. Čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu