Creatine Monohydrate – Bodylab24

ProizvođačBodylab24

0
20 %

Creatine Monohydrate popularan je dodatak prehrani u obliku praha, koji sadrži 5 g kreatina u jednoj učinkovitoj porciji. To je prirodna tvar koja se također može naći u našem tijelu. Upotrebljava se za povećanje fizičke učinkovitosti tijekom intenzivnog vježbanja. Svaki sportaš koji ozbiljno shvaća trening cijenit će njegove učinke.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Kreatin monohidrat – najpoznatiji kreatin u dobro topljivom obliku, koji se upotrebljava za povećanje fizičke učinkovitosti

Creatine Monohydrate sadrži najpoznatiji oblik kreatina u mikroniziranom obliku. Ta tvar prirodno se javlja u ljudskom tijelu, a tijelo ga čak i samo proizvodi. Kreatin monohidrat predmet je najvećeg broja istraživanja i stoga se smatra najučinkovitijim i najdjelotvornijim oblikom kreatina. Mišićima je potreban za obnovu potrošene energije, koja je poznata i kao ATP. Konzumira se tijekom intenzivnog vježbanja i raznih drugih aktivnosti koje zahtijevaju eksplozivnost, poput sprinta, treninga skakanja, HIIT-a ili kratkih intenzivnih dijelova utakmice nogometa, hokeja ili drugih timskih sportova.

                                         

Kreatin monohidrat upotrebljava se za regeneraciju novog ATP-a i zato doprinosi povećanoj fizičkoj učinkovitosti tijekom zahtjevnog i intenzivnog vježbanja. Njegovi učinci svidjet će se svima koji ozbiljno shvaćaju svoj trening. Ima veganski sastav i prikladan je i za početnike i za iskusne sportaše. Možete ga miješati s vodom, ali i sa sokom ili kao dio proteinskog napitka nakon treninga. Jedan je od osnovnih dodataka koji se upotrebljavaju za izgradnju mišićne mase i povećanje snage. Postići ćete njegov blagotvoran učinak u obliku povećanja učinkovitosti, tijekom serija kratkotrajnog vježbanja i vježbanja visokog intenziteta ako uzimate 3 g kreatina dnevno, što neće predstavljati problem uz ovaj proizvod.

                                                      

Creatine Monohydrate i njegove prednosti

  • sadrži kreatin monohidrat u obliku finog i lako topljivog praha
  • sadrži 5 g kreatina po porciji
  • jedan od najpoznatijih i najučinkovitijih oblika kreatina
  • upotrebljava se za obnovu energije poznate kao ATP
  • povećava fizičku ulinkovitost tijekom intenzivnog vježbanja
  • prikladan je za vegane, početnike kao i napredne sportaše raznih sportova
  • može se miješati s vodom, sokom ili napitkom za trening

                              

Sastojci

100 % mikronizirani kreatin monohidrat.

                                         

Preporučena upotreba

Pomiješajte 1 mjericu (5 g) kreatina u prahu s vodom ili sokom i po mogućnosti konzumirajte nakon laganog obroka. Uzimajte 1 porciju dnevno.

                           

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti 1 porcija (5 g)
Kreatin monohidrat 5 g
od čega kreatin 4,5 g
           

Upozorenje:

Čuvajte na hladnom i suhom mjestu, izvan dohvata djece. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte upotrebljavati kao zamjenu za raznoliku i uravnoteženu prehranu. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu