ECA - VemoHerb

ProizvođačVemoHerb

0
0 %

ECA je učinkoviti pre-workout booster, koji također ima učinak sagorijevanja masti zahvaljujući svojim sastojcima. Sadrži stimulans kofein, koji će vas pouzdano napuniti energijom prije treninga. Štoviše, proizvod sadrži sinefrin i salicin. Pogodan je za vegane i sportaše koji rade na snazi i izdržljivosti. 

 

Na stanju
34,90KM~(17.85 €)
Detalji

ECA pre-workout u obliku kapsula koji sadrži stimulans kofein i fat burner sinefrin 

ECA je pre-workout koji će se svidjeti sportašima koji rade na snazi i izdržljivosti. Sadrži 200 mg kofeina, koji je jedan od najčešće korištenih stimulansa. Pouzdano će vas napuniti energijom prije sportskih performansi, što ćete cijeniti ako želite dati sve od sebe tijekom treninga. Štoviše, sastav također sadrži ekstrakt gorke naranče (Citrus aurantium). Proizvod prirodno sadrži sinefrin, koji je jedan od najpopularnijih fat burnera. Zahvaljujući tome, ovaj pre-workout je također pogodan za osobe koje pokušavaju izgubiti na težini. Posljednji sastojak je ekstrakt kore bijele vrbe u prahu (Salix alba), koji je poznat po sadržaju salicina.  

        

Pre-workout je u obliku praktičnih kapsula, koje možete uvijek imati nadohvat ruke. Ne sadrži nikakve sastojke životinjskog podrijetla, što ga čini savršeno pogodnim za vegetarijance i vegane.

       

ECA i njegove prednosti 

  • učinkovit pre-workout booster
  • sigurna verzija legendarnog ECA 
  • sadrži 200 mg kofeina
  • sadrži salicin i fat burner sinefrin 
  • u obliku je praktičnih kapsula 
  • pogodan za vegane 

      

Sastav 

Bezvodni kofein, ekstrakt Salix alba - standardiziran na 9 mg salicina, ekstrakt citrusnog aurancija - standardiziran na 10,5 mg sinefrina, zgušnjivač (maltodekstrin), sredstva protiv zgrušavanja (kalcijev fosfat, magnezijev stearat), ovojnica kapsule (hipromeloza). 

       

Preporučena upotreba 

Uzimajte 1 kapsulu 3 puta dnevno, uključujući 1 kapsulu prije vježbanja. Pijte mnogo vode. 

Ako vam je glavni cilj sagorijevanje masti, uzimajte 1 kapsulu 2-3 puta dnevno. Za maksimalan učinak slijedite 8-tjedni ciklus s dvotjednom pauzom. 

      

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti1 doza (1 kapsula)
Bezvodni kofein  200 mg
Ekstrakt gorke naranče (plod) (Citrus aurantium) 35 mg
od toga sinefrin  10.5 mg
Ekstrakt bijele vrbe (kora) (Salix alba) 60 mg
od toga salicin  9 mg

 

Upozorenje 

Dodatak prehrani. Čuvati izvan dohvata male djece. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati na suhom mjestu, izvan dohvata direktne svjetlosti. Čuvati na temperaturi do 25 °C. Nemojte koristiti u slučaju osjetljivosti na učinak kofeina. Ako uzimate kofein na recept, prije uzimanja ovog proizvoda posavjetujete se sa svojim liječnikom! U slučaju kardiovaskularnih bolesti / hipertenzije, obratite se svom liječniku. Sadrži kofein (200 mg / 1 kapsula). Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje.  

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu