Fitness remen Gamechanger Grey - Climaqx

ProizvođačClimaqx

100 %

Fitness remen Gamechanger Grey je robustan, ali u isto vrijeme i vrlo lagan i udoban remen za vježbanje. Visokokvalitetan i ugodan materijal osigurava udobnost tijekom cijelog treninga, a izuzetno dugačka čičak traka za pričvršćivanje osigurava maksimalnu slobodu pokreta. Njegov glavni zadata je zaštititi kralježnicu od ozljeda ili preopterećenja, te vam pruža potrebnu stabilnost prilikom dizanja utega.

Na stanju
82,90KM~(42.39 €)
Detalji

Fitness remen Gamechanger Grey s ekstra dugačkom čičak trakom za maksimalnu udobnost, slobodu pokreta i zaštitu leđa tijekom vježbanja

Fitness remen Gamechanger Grey je vrlo lagan, udoban, ali u isto vrijeme robustan remen za vježbanje. Udobnost i maksimalna sloboda kretanja su osigurani tijekom vježbanja. Ne samo da je izrađen od visokokvalitetnog ugodnog materijala nego ima i ekstra dugačku čičak traku. Glavni zadatak fitness remena je zaštititi kralježnicu od ozljeda i preopterećenja. U isto vrijeme, pruža vam potrebnu stabilnost prilikom vježbanja s velikim utezima. Osim dizanja utega, odličan je i za CrossFit.

  

Kako odabrati pravu veličinu remena?  

VeličineSMLXL
Opseg struka 65.5 - 83.5 cm 83.6 - 96.1 cm 96.2 - 102.9 cm preko 103 cm
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu