Flexit Gold Gel - Nutrend

ProizvođačNutrend

100 %

Flexit Gold Gel sadrži kombinaciju 7 aktivnih sastojaka za masažu aktivnih mišića, tetiva i zglobova. Proizvod sadrži dokazani glukozamin sulfat ili MSM koji se obično koristi za maksimalnu njegu mišićno-koštanog sustava. Brzo se upija i pruža opuštajući učinak. Idealan nakon sportske aktivnosti ili tijekom dana.

Na stanju
14,50KM~(7.41 €)
Detalji

Flexit Gold Gel, zahvaljujući sedam aktivnih sastojaka, idealan je za opuštajuću masažu mišića i zglobova

Flexit Gold Gel je proizvod za masažu koji sadrži 7 aktivnih sastojaka za njegu mišića, tetiva i zglobova. Popis njegovih sastojaka sadrži, primjerice, glukozamin sulfat, kondroitin sulfat ili MSM koji se, zahvaljujući blagotvornom djelovanju na mišićno-koštani sustav, dodaju i dodacima prehrani za prehranu zglobova. Također sadrži ekstrakt indijskog oli-banuma (Boswellia Serrata), koji je jednako popularan među ljudima koji teže pravilnom funkcioniranju zglobova.

 

Ostali aktivni sastojci uključuju ulje od lišća eukaliptusa (Eucalyptus globulus) i kore atlas cedra (Cedrus atlanticae), koje pruža olakšanje i opuštanje aktivnim mišićima i zglobovima. Dodani mentol brine se za ugodan miris i izaziva osjećaj opuštenosti.

                       

Flexit Gold Gel idealan je za masažu bolnih mišića i zglobova prije ili poslije sportskih aktivnosti ali i u bilo koje vrijeme tijekom dana. Lako se nanosi, brzo upija i ugodno grije mišiće. Cijenit će ga svi sportaši i drugi aktivni pojedinci koji imaju problema sa zglobovima ili žele maksimalno podržati regeneraciju i cjelokupno zdravlje mišićno-koštanog sustava.

            

Flexit Gold Gel i njegove koristi

  • proizvod za masažu sa 7 aktivnih sastojaka za njegu mišića, zglobova i tetiva
  • sadrži glukozamin sulfat, hondroitin sulfat i MSM
  • sadrži ekstrakt indijskog oli-banuma (Boswellia Serrata)
  • sadrži ulje eukaliptusa (Eucalyptus globulus) i atlas cedra (Cedrus atlanticae)
  • obogaćen mentolom
  • pruža olakšanje i opuštanje aktivnim mišićima i zglobovima
  • lako se nanosi i brzo upija
  • ima učinak zagrijavanja
  • pogodan za sve aktivne osobe, a posebno za sportaše

        

Sastojci

Voda, propilen glikol, denaturirani alkohol, lecitin, natrijev poliakrilat, glukozamin sulfat, dimetil sulfon, natrijev hondroitin sulfat, ekstrakt Boswellia Serrata, vanilil butil eter, metil salicilat, mentol, ulje listova eukaliptusa globulusa, ulje kore atlaskog cedra (Cedrus atlanticae), fenoksietanol, etilheksilglicerol, limonen.

             

Preporučena uporaba

Odgovarajuću količinu gela 2-3 puta dnevno umasirati u kožu na području zglobova i kralježnice.

                 

Upozorenje

Proizvod je namijenjen za vanjsku upotrebu. Ne uzimati oralno! Čuvati izvan dohvata djece. Ne nanositi na oštećenu kožu (ogrebotine, otvorene rane). Izbjegavajte kontakt s konjunktivom. Nije prikladno za djecu i osobe mlađe od 18 godina. Čuvati na temperaturi od 5 - 25 °C. Zaštititi od izravne sunčeve svjetlosti i mraza.

 

 

 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije3
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu