Glutamine Powder - Universal Nutrition

ProizvođačUniversal Nutrition

0
40 %

Glutamine Powder je aminokiselina L-glutamin u mikroniziranoj formuli, koja je važna za rast, zaštitu i regeneraciju mišićne mase, ali također poboljšava i imunološki sustav, povećava snagu, izdržljivost i poboljšava rad mišićnih stanica. Njezino uzimanje pomaže tvorbi hormona za rast i stvara antikataboličko stanje. Iznimno je korisna za vrijeme redukcijske dijete uz ograničeno uzimanje ugljikohidrata.

Na stanju
49,90KM~(25.52 €)
59,90KM
Drugi su također kupili
Detalji

Glutamine Powder – aminokiselina L-glutamin u mikroniziranom obliku za poboljšanje porasta i regeneracije mišićne mase, povećanje snage i poboljšanje rezultata

Glutamine Powder je aminokiselina L-glutamin u prahu, koja služi kao pomoć za povećanje snage, ali također spriječava raspad mišićnih tkiva, što se može dogoditi nakon napornog treninga. Također je glavna prehrana za entrocite (stanice crijeva) i limfocite (vrsta bijelih krvnih stanica), tako da je nenadoknadiv sastavni dio imunološkog sustava i probavnog trakta. Glutamine Powder je maksimalno kvalitetna mikronizirana formula, što garantira brzo i savršeno apsorbiranje. Glutamin je važno sredstvo za porast, zaštitu i regeneraciju mišićne mase. Njegova primjena poboljšava tvorbu hormona za rast i stvara antikataboličko stanje. Posebno je probitačan za vrijeme redukcijske dijete kod ograničene količine ugljikohidrata.

 

Glutamine Powder - Universal

 

Istraživanja pokazuju, da potrošnja glutamina za vrijeme intenzivnog treninga uz stres je nekoliko puta veća, što kod njegove nedovoljne dopune znači brzo smanjenje razine glutamina i zatim smanjenje Vaše snage, ustrajnosti i također usporenje regeneracije mišićnih stanica poslije treninga. Niska razina glutamina u krvnoj plazmi može utjecajem stresa postepeno uzrokovati brzi gubitak mišićne mase, na kojoj tvorbi ste se teško naradili. 

Glutamine Powder i njegove prednosti

  • aminokiselina L-glutamin u mikroniziranoj formuli
  • poboljšava ispravan rad mišićnih stanica
  • poboljšava imunološki sustav
  • poboljšava tvorbu mišićnih hormona
  • štiti I regenerira mišićnu masu
  • suzbija katabolizam
  • povećava snagu i ustrajnost
  • suzbija umor

Sastav:

100% čisti glutamin.

 

Doziranje

Pomiješajte 1 – 2 pune čajne žlice u 2 – 3 dcl vode, mlijeka ili soka.

 

Tabela nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (5 g)
Glutamin 5 g

 

Upozorenje

Izrađeno u GMP uređaju, koji koristi mlijeko, soju, jaja i kikiriki.

Pojedinosti o proizvodu
Varijacije proizvoda