Kre-Alkalyn® kreatin – NOW Foods

ProizvođačNOW Foods

0
0 %

Kre-Alkalyn® kreatin patentirani je oblik kreatina monohidrata koji se ističe svojom stabilnošću u probavnom traktu i izvrsnim upijanjem. Zahvaljujući svojim učincima, tražen je dodatak među sportašima koji teže maksimalnoj sportskoj učinkovitosti, snazi i rastu mišića. Prikladan je za ljubitelje teretane, dizače utega, crossfitere, sprinterei ostale sportaše.

Na stanju
82,90KM~(42.39 €)
Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

Kre-Alkalyn® kreatin dolazi u stabilnom obliku koji se dobro upija i sadrži kreatin monohidrat koji psopješuje sportsku izvedbu 

Kre-Alkalyn® kreatin poseban je puferirani oblik kreatina monohidrata koji karakterizira izvrsno upijanje i stabilnost. Ta tvar popularan je dodatak prehrani, posebno među pojedincima koji teže maksimalnom sportskom učinku, snazi i rastu mišića. U isto vrijeme, kreatin se prirodno nalazi u ljudskom tijelu gdje pomaže obnoviti staničnu energiju ATP, koju tijelo upotrebljava za energetsko pokrivanje kretanja. Njegova nadoknada tada može povećati zalihe kreatina u tijelu.

              

Kreatin povećava fizičku izvedbu tijekom uzastopnih kratkoročnih intervala vježbanja visokog intenziteta. Taj učinak postiže se dnevnim unosom 3 g kreatina, što možete lako postići ovim proizvodom. U tom slučaju, dnevna je porcija 3 – 6 g kreatina.

                      

Visoko upijanje, upotrebljivost i stabilnost ovog dodatka uglavnom su posljedica jedinstvenog sastava s puferiranim pH. Kao rezultat, kreatin monohidrat trebao bi proći kroz probavni trakt gotovo nepromijenjen. Na temelju tog fenomena trebao bi učinkovitije dospjeti do mišićnog tkiva u punoj snazi, gdje se njegovi učinci mogu maksimalno iskoristiti. Još je jedna prednost što može ukloniti nuspojave kreatina koje uključuju probavne smetnje i nadutost.  

               

Kre-Alkalyn® kreatin posebno je prikladan za sportaše snage, uključujući dizače utega, powerliftere, crossfitere i druge ljubitelje teretane. Međutim, također će ga cijeniti boksači ili hrvači, sprinteri, igrači timskih sportova kojima je potrebna eksplozivna snaga. Praktičnog je oblika kapsule, a zahvaljujući biljnom sastavu, prikladan je i za vegane.

              

Kre-Alkalyn® kreatin i njegove prednosti

  • posebni patentirani oblik kreatina monohidrata
  • izvrsno upijanje i stabilnost u probavnom traktu
  • dnevna porcija sadrži 3 – 6 g kreatina
  • pridonosi povećanju fizičke izvedbe tijekom intenzivnog treninga
  • idealan za dizače utega, crossfitere, powerliftere i druge sportaše snage
  • prikladan za hrvače, sprintere i igrače timskih sportova
  • dolazi u obliku praktičnih kapsula
  • veganski        

              

Sastojci

Kreatin monohidrat, hipromeloza (celulozna kapsula), mikrokristalna celuloza, silicijev oksid, stearinska kiselina (biljni izvor).  

                     

Preporučena upotreba

Uzimajte 2 kapsule 2 do 4 puta dnevno. 

           

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti 1 porcija (2 kapsule)
Kre-Alkalyn® (kreatin monohidrat) 1,5 g (1500 mg)

        

Upozorenje

Prilikom upotrebe proizvoda održavajte redovit i adekvatan unos tekućine. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod je namijenjen odraslim osobama. Posavjetujte se s liječnikom ako imate problema s bubrezima ili uzimate bilo koje lijekove na recept koji utječu na njihovu funkciju. Čuvajte izvan dohvata djece.

Mogu se pojaviti prirodne varijacije boja. Nakon otvaranja čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Upozorenje na alergene: Nije napravljeno od pšenice, glutena, soje, mlijeka, jaja, ribe, školjki ili orašastih plodova. Proizvodi se u tvornici GMP koja prerađuje druge sastojke koji sadrže te alergene. Sadrži mekušce (rakovi, škampi, jastozi, riječni rakovi).

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu