Kreatin Drive Black - Nutrex

ProizvođačNutrex

100 %

Creatine Drive Black je kreatin monohidrat koji je napravljen procesom koji jamči najčišći, najsigurniji i najkoncentriraniji kreatin. Sadrži 100% Ultra čistog kreatin monohidrata, koji brzo dostavlja kreatin u vaše mišiće, što dovodi do povećanja mišićne mase, povećanja kapaciteta treninga i povećavanju snage. Ne zahtijeva fazu zasićenja.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Creatine Drive Black: kreatin monohidrat koji ne zahtijeva fazu zasićenja

Creatine Drive Black je kreatin monohidrat koji je napravljen patentiranim proizvodnim procesom, koji jamči najsigurniju, najčišću i najkoncentriraniju količinu kreatin monohidrata. Prema rezultatima istraživanja, male koncentrirane doze pokazuju bolju zasićenost u krvnoj plazmi, a ovaj je proizvod izrađen na temelju studije, pa stoga ne zahtijeva visoke doze i faze zasićenja.

 

Ovaj kreatin proizveden u Njemačkoj jamči najvišu dostupnu kvalitetu kreatin monohidrata i ima pozitivne učinke dokazane u nekoliko kliničkih ispitivanja. Dnevna doza predstavlja jednu malu dnevnu koncentriranu porciju Creatine Drive Black, koji brzo dostavlja kreatin u vaše mišiće, što dovodi do povećanja mišićne mase, povećanja kapaciteta vašeg treninga i povećavanju snage.

 

creatine drive black

 

Creatine Drive black i njegove prednosti

  • 100% čist Creapure® kreatin monohidrat
  • ne zahtijeva fazu zasićenja
  • povećava obim i snagu mišića
  • poboljšava ustrajanost
  • nema okusa, tako da ga možete dodati u bilo koji napitak
  • sadrži točnu mjericu za savršeno doziranje
  • idealan je za dnevnu konzumaciju
  • izrađen u Njemačkoj

 

creatine drive black

 

Sastav

100% Ultra čist kreatin monohidrat

 

Doziranje

  • Za sportaša tjelesne težine 90 kg: Pomiješajte jednu mjericu (5 g) sa 150 ml vode i odmah pijte. Uzimajte jednu dozu dnevno.
  • Za sportaša tjelesne težine iznad 90 kg: Pomiješajte jednu mjericu (5 g) sa 150 ml vode i odmah pijte. Uzimajte dvije doze dnevno.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (5 g)
Creapure® kreatin monohidrat 5 g

 

Upozorenje

Nemojte uzimati tijekom trudnoće ili ako dojite. Pobrinite se za dovoljan unos tekućina. Skladištite izvan dohvata djece.

Upozorenje za alergičare: Izrađeno u uređaju u kojemu se obrađuj proizvodi koje sadrže mlijeko, jaja, soju, ribe i žita.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu