L-karnitin 600 – ActivLab

ProizvođačActivlab

0
0 %

L-karnitin 600 jedno je od popularnih sredstava za sagorijevanje masti koje ljudi traže kako bi maksimalno pospješili svoje napore da smršave. U obliku je kapsula koje se lako gutaju i sadrže L-karnitin. Obogaćen je drugim aktivnim sastojcima u oblikuL-arginina za bolju opskrbu mišića koji rade hranjivim tvarima i kisikom te L-ornitin, koji je uključen u prirodnu detoksikaciju tijela.

Na stanju
37,90KM~(19.38 €)
Detalji

L-karnitin 600 – popularno sredstvo za sagorijevanje masti u obliku tableta koje sadrže L-karnitin, L-arginin i L-ornitin

L-karnitin 600 dolazi u kapsulama koje se lako gutaju i sadrže L-karnitin, popularno sredstvo za sagorijevanje masti. Popularan je među osobama koje žele smršavjeti. Taj učinkoviti dodatak prehrani dodatno je obogaćen drugim sastojcima. Oni uključuju L-arginin, koji potiče stvaranje dušikovog oksida (NO). To pozitivno utječe na opskrbu tijela krvlju ipovećava protok krvi, posebno u aktivnim mišićima.

      

Zahvaljujući tome, dobivaju više kisika i hranjivih tvari, tako da mogu maksimalno pospješiti vaše napore tijekom vježbanja. Cijela mješavina obogaćena je L-ornitinom, koji je dio prirodne detoksikacije tijela. To je zato što pomaže u razgradnji viška amonijaka koji se stvara u tijelu tijekom teške fizičke aktivnosti ili tijekom prekomjernog unosa proteina. Kao rezultat toga, može utjecati na vašu razinu umora. L-karnitin 600 učinkovitio je sredstvo za sagorijevanje masti koje će cijeniti sportaši, ali i sve aktivne osobe koje žele maksimalno podržati svoje napore da smršave.

                               

L-karnitin 600 i njegove prednosti

  • sadrži 1200 mg L-karnitina, 108 mg L-arginina i 48 mg L-ornitina u jednoj porciji
  • jedno od popularnih sredstava za sagorijevanje masti
  • popularan među osobama koje žele maksimalno podržati svoje napore da smršave
  • uključen u detoksikaciju organizma
  • potiče bolji protok krvi u mišiće koji rade, dajući im više hranjivih tvari i kisika
  • u obliku kapsula koje se lako gutaju

                       

Sastojci

L-karnitin, sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, regulator kiselosti: limunska kiselina, ljuska (želatina, bojilo: titanijev dioksid).

                          

Preporučena upotreba

Uzimajte 2 kapsule dnevno, po mogućnosti prije treninga.

              

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti 1 porcija (2 kapsule)
L-karnitin 1200 mg
L-arginin 108 mg
L-ornitin 48 mg

                  

Upozorenje

Čuvajte na sobnoj temperaturi na suhom mjestu u zatvorenoj posudi izvan dohvata djece.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu