MCT Ulje Liquid - NOW Foods

ProizvođačNOW Foods

100 %

MCT Ulje sadrži trigliceride srednjeg lanca iz kokosovog ulja i ulja palminih sjemenki. Također sadrži i kaprilnu i dekansku kiselinu, te je izvrsna zamjena za regularno stolno ulje za kuhanje, salate i umake. 

Na stanju
29,90KM~(15.29 €)
Detalji

MCT Ulje - zdrava zamjena za regularno ulje za kuhanje i hladna jela 

MTC Ulje je izvor triglicerida srednjeg lanca iz kokosovog ulja i ulja palminih sjemenki. To su vrste masti koje se brže i bolje probavljaju od ostalih masti. Glavne komponente MCT ulja su kaprilna kiselina (C8) sa sadržajem od 50% i dekanska kiselina (C10) sa sadržajem od 30%. Ulje možete koristiti kao zamjenu stolnom ulju. Odlično je za kuhanje, možete ga dodati u salate i umake. Osim toga, ne sadrži GMO, te je pogodno i za vegane.

 

                          

MCT Ulje i njegove prednosti

  • izvor je triglicerida srednjeg lanca 
  • potječe iz ulja palminih sjemenki i kokosovog ulja 
  • zamjena je za regularno stolno ulje 
  • sadrži 50% kaprilne kiseline 
  • sadrži 30% dekanske kiseline 
  • pogodno za kuhanje, za salata i umake 
  • pogodno za vegane 

                                       

Ingredients 

MCT ulje (trigliceridi srednjeg lanca) (od kokosovog ulja / ulja sjemenki palme) [50% kaprilne kiseline (C8) i 30% dekanske kiseline (C10)]. 

                    

Doziranje 

Uzimajte 1 jušnu žlicu (15 ml) dnevno. MCT ulje također možete koristiti kao zamjenu za stolna ulja u preljevima za salate, u umacima ili kuhanju. Ne preporučuje se za prženje zbog niske točke dimljenja.

                           

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 porcija (1 jušna žlica - 15 ml)
Energetska vrijednost 130 kcal
Masti 14 g
od kojih zasićene 14 g
MCT ulje (trigliceridi srednjeg lanca) (od kokosovog ulja / ulja sjemenki palme) [50% kaprilne kiseline (C8) i 30% dekanske kiseline (C10)] 14 g

                     

Upozorenje

Samo za odrasle osobe. MCT ulje može uzrokovati iritaciju probavnog trakta. Da biste smanjili taj učinak, konzumirajte ga s hranom. Trudnice/dojilje, osobe koje uzimaju lijekove ili imaju zdravstvenih problema, prije uzimanja proizvoda se trebaju posavjetovati sa svojim liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu u dobro zatvorenoj originalnoj posudi. Jednom otvoreno, proizvod se može čuvati u hladnjaku ili na sobnoj temperaturi. Proizvedeno u postrojenju u kojem se obrađuje kvasac, pšenica, gluten, soja, kukuruz, mlijeko, jaja, riba ili proizvodi od školjaka.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu