Turbo Mega Maca XL - Goldfield

ProizvođačGoldfield

0
0 %

Turbo Mega Maca XL prirodna je zamjena za steroide koja sadrži ekstrakt korijena mace, kompleks turbo pojačivača, te pažljivo odabrane vitamine i minerale. Posebno je pogodna za sve sportaše snage koji žele bolje performanse, rast mišića, povećanu razinu testosterona i libido.


Na stanju
77,90KM~(39.83 €)
Detalji

Turbo Mega Maca XL - prirodna zamjena za steroide za sve koji žele rast mišića, bolje performanse i povećanu razinu testosterona

Turbo Mega Maca XL opsežna je zamjena za steroide koja je popularna osobito među sportašima snage. Također je izvrsna za one koji žele povećati razinu testosterona, povećati mišićnu masu i poboljšati performanse. Proizvod sadrži pažljivo odabrane sastojke, od kojih svaki ima svoju funkciju. Najveći udio ima ekstrakt korijena mace. Ovo peruansko blago jedan je od adaptogena. To su sastojci koji se općenito koriste za povećanje otpornosti tijela na stres i druge vanjske utjecaje.

 

Popis sastojaka također uključuje cink, koji pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi, plodnosti i pravilne reproduktivne funkcije. Osim toga, utječe na optimalno funkcioniranje imuniteta i pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Još jedan mineral koji sadrži je selen koji doprinosi pravilnoj spermatogenezi. Osim toga, pozitivno utječe i na optimalno funkcioniranje štitnjače.

 

Turbo Mega Maca XL također sadrži tri B vitamina, od kojih vitamin B1 (tiamin) utječe na pravilan metabolizam važan za proizvodnju energije. Također utječe na rad živčanog sustava, mentalno zdravlje i srce. Vitamin B2 (riboflavin) i B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

 

Sljedeći dio je kompleks turbo pojačivača. Sadrži, na primjer, astaksantin, jedan od učinkovitih antioksidansa. Kako bi se izvukao maksimum iz cijelog suplementa, obogaćen je piperinom. U pitanju je ekstrakt crnog papra, koji se dodaje kako bi se povećala apsorpcija pojedinih sastojaka. Turbo Mega Maca XL u praktičnom je obliku kapsula, što je čini lakom za upotrebu. Ova zamjena za steroide posebno je izvrsna za osobe koje žele povećati razinu testosterona, rast mišića, poboljšati performanse i maksimalno povećati potencijal treninga.

 

Turbo Mega Maca XL i njezine prednosti

  • prirodna zamjena za steroide
  • sastoji se od korijena mace, cinka i drugih odabranih tvari
  • pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi
  • utječe na plodnost i reproduktivnu funkciju
  • pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti
  • utječe na pravilno funkcioniranje imuniteta
  • dobro se apsorbira
  • u obliku praktičnih kapsula
  • pogodno za sve koji žele povećati razinu testosterona, poboljšati performanse i maksimizirati potencijal treninga

 

Sastav

Ekstrakt korijena mace iz Perua, goveđe želatinske kapsule, kompleks mikronutrijenata (kompleks aktivnih sastojaka iz Ascophyllum nodosum, silicijev dioksid, stabilizator (alginska kiselina)), cinkov citrat, turbo pojačivač (kompleks alginske kiseline s fosforom, astaksantinom, piperinom i kapsaicinom), tiamin mononitrat (vit. B1), riboflavin (vit. B2), piridoksin hidroklorid (vit. B6), natrijev selenit.

 

Preporučena upotreba

Uzimajte 1-2 kapsule dnevno i popijte puno vode.

 

Nutritivne činjenice

Nutritivne vrijednosti1 kapsula
Ekstrakt korijena mace 670 mg
Kompleks mikronutrijenata 35 mg
Turbo pojačivač 22 mg
Cink 15 mg
Selen 70 μg
Tiamin (vitamin B1) 10 mg
Riboflavin (vitamin B2) 10 mg
Vitamin B6 10 mg

 

Upozorenje

Čuvajte proizvod na suhom mjestu zaštićenom od izravne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Nije pogodno za dojilje i trudnice te za djecu mlađu od 15 godina. Navedena preporučena dnevna upotreba ne smije se prekoračiti. Ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu