BIO Acai u Prahu - Naturya

ProizvođačNaturya

0
0 %

BIO Acai u Prahu je izvor minerala, vitamina A, i vlakana iz liofiliziranog acai voća. Podržava imunitet, zaštitu protiv oksidativnog stresa i održava zdravlje kostiju, zuba, očiju i sluznice. Prah je bez glutena i pogodan je za vegane.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

BIO Acai u Prahu - liofilizirano acai voće s izuzetnim sadržajem vlakana, vitamina i minerala

BIO Acai u Prahu je superhrana napravljena od liofiliziranog acai voća, koje je ručno ubrano u Amazoni. Acai bobice su općenito poznate po svom sadržaju hranjivih sastojaka, posebno vlakana, vitamina A i nekoliko minerala, poput kalcija, kalija, željeza, cinka i magnezija. Voće je liofilizirano u roku 24 sata nakon berbe. U njegovoj proizvodnji se ne koriste konzervansi. Vitamin A u acaiu je koristan za održavanje dobrog vida, za zdravlje kože i sluznice. Osim toga, doprinosi pravilnom radu imunološkog sustava, metabolizmu željeza i igra ulogu u procesu stanične specijalizacije.

                      

Kalcij je sa svoje strane važan za optimalno zgrušavanje krvi, pravilnu neurotransmisiju, rad mišića i metabolizma. Kalcij u tijelu doprinosi funkcioniranju probavnih enzima i potreban je za održavanje zdravlja kostiju i zuba. Kalij je mineral koji je važan za održavanje normalnog krvnog tlaka, rad mišića i živčanog sustava. Magnezij promiče smanjenje umora, ravnotežu elektrolita, funkcioniranje mentalnog zdravlja i sintezu proteina.

                                

Cink pomaže u održavanju zdravlja kostiju, noktiju, kose, kože i dobrog vida. Između ostalog, koristan je za metabolizam makronutrijenata, masnih kiselina, ugljikohidrata, kiselina i alkalija, ali također doprinosi plodnosti i pravilnoj reproduktivnoj funkciji. Cink pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa, podržava pravilan rad imunološkog sustava i normalnu razinu testosterona. Mangan je pak koristan za stvaranje vezivnog tkiva, održavanje zdravlja kostiju, te za zaštitu od oksidativnog stresa. BIO Acai u Prahu ne sadrži gluten i pogodan je za vegane. Dajte svome tijelu kvalitetne hranjive tvari iz ručno ubranog i nježno pripremljenog voća.

       

Sastav

100% BIO Acai u Prahu.

                                           

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednostina 100 g
Energetska vrijednost 2318 kJ / 562 kcal
Masti 47 g
   od kojih zasićene 18 g
   mononezasićene 17 g
   polinezasićene 3.9 g
Ugljikohidrati 10 g
   od kojih šećeri 1 g
Vlakna 27 g
Proteini 10 g
Sol 0.19 g
Vitamini i mineralina 100 g
Vitamin A 858 µg
Kalij 860 mg
Kalcij 347 mg
Magnezij 110 mg
Željezo 3.8 mg
Cink 2.0 mg
Mangan 51 mg

     

Upozorenje

Može sadržavati orašaste plodove. Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Jednom otvoreno potrošiti u roku od 1 mjeseca.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu