ISO-XP - Applied Nutrition

ProizvođačApplied Nutrition

0
60 %

Shred X Thermogenic Powder sadrži mješavinu od 8 pažljivo odabranih tvari za poticanje spaljivanja masti, 4 vitamina i 2 odabrane aminokiseline. Zahvaljujući vitaminima C, B3, B6 i B12, spaljivač masti također doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te pravilnom metabolizmu važnom za proizvodnju energije. 

Na stanju
74,90KM~(38.30 €)
Detalji

Shred X Thermogenic Powder - višekomponentni termogeni spaljivač masti koji podržava vaše ciljeve u fitnessu

Shred X Thermogenic Powder je višekomponentni termogeni spaljivač masti s pomno odabranom mješavinom od 14 različitih tvari koji podržavaju vaše ciljeve u fitnessu. U jednoj porciji dobit ćete 3 grama l-karnitina, popularne tvari za podršku metabolizmu masti u obliku acetil L-karnitina i 1,5 grama betaina koji je povezan s učinkovitijom hidratacijom stanica. Optimalna hidratacija važna je da bi tjelesni procesi mogli zajedno djelovati u harmoniji. Jedna porcija također sadrži 450 mg ekstrakta zelenog čaja s 95 % polifenola, uključujući najpoznatiji epigalokatehin galat (EGCG) za poticanje spaljivanja masti i 200 mg bezvodnog kofeina. To je najčešće korištena supstanca na svijetu za podršku tjelesnim i mentalnim performansama. Postupni početak djelovanja kofeina zajamčen je s 300 mg aminokiseline l-teanina. Uz jednu porciju uzet ćete i 30 mg Pro GBB ™, molekule koja se u tijelu pretvara u l-karnitin. Kao rezultat, učinak l-karnitina je dodatno pojačan.

       

Štoviše, jedna porcija sadrži 250 mg of Gymnema sylvestris, indijske lijane s aktivnom tvari u obliku gimnamske kiseline i gimnamasaponina koji se proučavaju u vezi s pospješivanjem sagorijevanja masti. Sadržani kolin povezan je s pružanjem podrške kognitivnim sposobnostima i koncentraciji, dok neesencijalne aminokiseline tirozin i taurin obavljaju brojne biološke funkcije. Vitamini C, B3, B6 i B12 doprinose optimalnom metabolizmu važnom za proizvodnju energije i smanjenju iscrpljenosti i umora. Uz to, vitamin C važan je antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

        

Shred X Thermogenic Powder dizajniran je da podržava vaše fitness ciljeve, sagorijeva masnoće i povećava vašu subjektivnu energiju. Proizvod najbolje djeluje u kombinaciji s tjelesnom aktivnošću.

         

Shred X Thermogenic Powder i njegove prednosti

  • višekomponentni termogeni spaljivač masti
  • sadrži kompleks od 14 pažljivo odabranih tvari
  • sadrži 228 mg kofeina po obroku (također uključuje kofein iz ekstrakta zelenog čaja)
  • sadržani vitamini B i C doprinose smanjenju iscrpljenosti i umora
  • dolazi u instantnom, dobro topljivom obliku
  • pomaže u tome da se sagori nešto više kalorija kako tijekom odmora tako i tijekom vježbanja

       

Sastav

Acetil L-karnitin, bezvodni betain, limunska kiselina (regulator kiselosti), vitamin C (askorbinska kiselina), zeleni čaj 95 % polifenoli, kolin bitartrat, L-teanin, ekstrakt listova Gymnema Sylvestre (sadrži 75 % gimnemskih kiselina), taurin, L -tirozin, natrijev bikarbonat, bezvodni kofein, prirodna aroma, prirodno bojilo (cikla), sredstva protiv zgrudnjavanja: (silicijev dioksid, kalcijev silikat), Breathe Easy® (aroma), Pro GBB® (gama-butirobetain-etil ester HCL), sukraloza (zaslađivač), vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B12 (cijanokobalamin).

      

Preporučena uporaba

Pomiješajte 1 mjericu (10 g) s 200 ml hladne vode i popijte otprilike 15 minuta prije vježbanja.

       

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 porcija (10 g)
Energetska vrijednost 4 kJ / 1 kcal
Masti 0 g
od kojih zasićene masti 0 g
Ugljikohidrati 0 g
od kojih šećeri 0 g
Bjelančevine 0 g
Sol 0.3 g
Acetil L-karnitin 3 g
Bezvodni betain 1.5 g
Vitamin C 1 g
Zeleni čaj 450 mg
Kolin 300 mg
L-teanin 300 mg
Gymnema Sylvestre 250 mg
Taurin 250 mg
L-tirozin 250 mg
Bezvodni kofein 200 mg
Pro GBB™ 30 mg
Vitamin B3 25 mg
Vitamin B6 5 mg
Vitamin B12 100 mcg

Upozorenje

Ako ste mlađi od 18 godina, trudnica ili dojilja, imate zdravstvenih problema ili uzimate lijekove na recept, prije upotrebe ovog proizvoda obratite se kvalificiranom zdravstvenom djelatniku. Proizvod sadrži kofein (228 mg po dozi, uključujući kofein iz ekstrakta zelenog čaja). Ovaj se proizvod ne smije koristiti u kombinaciji s kofeinom ili stimulansima iz drugih izvora. Proizvod čuvajte na hladnom i suhom mjestu, izvan dohvata djece. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Svaki sastojak iz ove serije podliježe strogom testiranju i ispitivanju zabranjenih tvari u okviru programa za nadgledanje prije proizvodnje. Konačni proizvodi se zatim proizvode i pakiraju u laboratoriju akreditiranom s ISO 22000, BRC, GMP i Halal certifikatom kako bi se sportašima osigurala najviša moguća razina sigurnosti.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu