Taurin – Nutrend

ProizvođačNutrend

100 %

Taurin je aminokiselina koja se prirodno nalazi u ljudskom tijelu. Ima ga, primjerice, u mozgu ili mišićima, gdje je uključen u važne procese povezane s njihovom funkcijom. Optimalna razina taurina u tijelu ključna je za sportaše, ali i za sve ostale koji se bave psihički ili fizički zahtjevnim aktivnostima. Stoga je također čest dio energetskih napitaka.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

Taurin – aminokiselina koja se nalazi u mozgu i mišićima te je važna za njihovu pravilnu funkciju

Taurin je djelomično esencijalna aminokiselina koja je uobičajeni dio ljudskog tijela. Nalazi se, na primjer, u mozgu ili mišićima te je također važan dio živčanog sustava. Sudjeluje u procesima koji su ključni za pravilno funkcioniranje cijelog tijela. Zbog toga se obično dodaje energetskim pićima i dodacima kako bi se odgodio umor i dobilo pojačanje energije.  

        

Ovaj proizvod dolazi u obliku praktičnih kapsula i sadrži 1000 mg taurina po porciji. Posebno će ga cijeniti sportaši i drugi pojedinci koji se bave psihički ili fizički zahtjevnim aktivnostima.     

    

Taurin i njegove prednosti

  • sadrži aminokiselinu taurin
  • prikladan za nadopunjavanje razine taurina u tijelu
  • prikladan za sportaše i druge aktivne pojedince
  • dolazi u obliku praktičnih kapsula

         

Sastojci

Taurin, želatinske kapsule (želatina, bojilo: titanijev dioksid).     

         

Preporučena upotreba

Preporučuje se uzimanje 1 – 2 kapsule 30-ak minuta prije treninga ili 1 – 2 kapsule nakon treninga. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu od 2 kapsule.   

        

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti  1 kapsula
Energetska vrijednost  14 kJ / 3 kcal
Taurin 1000 mg
Proteini  0,8 mg

      

Upozorenje

Dodatak prehrani za sportaše. Nije prikladno za djecu, trudnice i dojilje. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamjena za raznovrsnu prehranu. Čuvajte izvan dohvata djece. Čuvajte na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C, zaštitite od izravne sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu