Testo Extreme – Bodylab24

ProizvođačBodylab24

100 %

Testo Extreme dodatak je prehrani u obliku kapsula koji sadrži ekstrakt Ashwagandhe, tribulusa terrestrisa i piskavice. Osim toga, sadrži vitamine i cink. Zahvaljujući cinku, pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi. Stoga je idealan za sportaše snage koji nastoje povećati snagu i izgraditi mišićnu masu.

Nije na stanju
Očekivana cijena 35,90KM

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Testo Extreme – dodatak prehrani namijenjen muškarcima za povećanje razine testosterona 

Testo Extreme učinkovit je kompleks koji sadrži različite učinkovite ekstrakte, vitamine i cink. Na njegovom popisu sastojaka naći ćete i Tribulus Terrestris (babin zub). Proizvod sadrži snažan ekstrakt iz te biljke. Saponin, glavni sastojak proizvoda, poznat je u svijetu fitnessa kao prirodna zamjena za steroide. Obično se upotrebljava u proizvodima koji povećavaju učinkovitost i snagu. Tribulus Terrestris također je naročito popularan kod muškaraca koji nastoje dobiti mišiće i povećati sportsku izvedbu. Ostali sastojci Testo Extremea uključuju piskavicu koja je proučavana zbog svojih mogućih pozitivnih učinaka na povećanje razine testosterona i poboljšanje seksualnog života. 

                                   

Testo Extreme također sadrži ekstrakt indijske biljke Ashwagandhe koja djeluje kao antioksidans i ima adaptogenska svojstva, zbog čega vam može pomoći da se bolje nosite sa stresnim situacijama i povećate fizičku učinkovitost. 

                                         

Testo Extreme sadrži cink, koji ima neizostavan učinak na mnoge procese u ljudskom tijelu. Vrlo je popularan kod sportaša i osoba s aktivnim životnim stilom. Pridonosi održavanju zdrave razine testosterona u krvi i pravilnoj sintezi bjelančevina, koje su važne za rast i održavanje mišića. Osim toga, cink doprinosi plodnosti i pravilnoj reproduktivnoj funkciji. Štoviše, vrlo je popularan u kozmetičkoj industriji. To je zato što ima pozitivan učinak na zdravlje kose, noktiju i kože. Kao rezultat toga, tražen je kod ljudi koji se brinu o svom izgledu. 

                               

Zadnje, ali ne najmanje važno, Testo Extreme sadrži vitamine A, E i C. Vitamin A doprinosi, na primjer, pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava. Tijekom intenzivnog fizičkog napora, sadržani vitamin C također ima pozitivan učinak na imunološki sustav, ali doprinosi i smanjenju iscrpljenosti ili umora, kao i pravilnom funkcioniranju psihe. Stoga ćete cijeniti njegov unos tijekom fizički i psihički zahtjevnih dana. Osim toga, vitamin C ima pozitivan učinak na živčani sustav i doprinosi pravilnoj proizvodnji kolagena i funkciji kostiju ili hrskavice. Drugi je sastojak vitamin E, koji je poznat kao antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

                                  

Kombinacija svih tih sastojaka čini Testo Extreme učinkovitim dodatkom prehrani koji će cijeniti sportaši koji nastoje povećati razinu testosterona i dobiti mišićnu masu. Proizvod dolazi u kapsulama, zbog čega je vrlo praktičan za upotrebu.

                                                       

Testo Extreme i njegove prednosti

  • učinkovita formula koja sadrži učinkovite ekstrakte, vitamine i cink 
  • sadrži ekstrakt adaptogena Ashwagandhe
  • sadrži Tribulus Terrestris koji je poznat kao prirodna zamjena za steroide 
  • sadrži vitamine A, E, C i cink
  • pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi
  • ima pozitivan učinak na reproduktivne funkcije
  • ima pozitivan učinak na niz bioloških procesa u ljudskom tijelu 
  • prikladan za sportaše snage koji teže rastu mišića i razvoju snage
  • dolazi u praktičnom obliku kapsula

                                   

Sastojci

Ekstrakt piskavice 4 : 1, želatina (goveđa), ekstrakt Ashwagandhe, ekstrakt Tribulusa Terrestrisa, sredstvo za povećanje volumena: mikrokristalna celuloza, askorbinska kiselina, cinkov oksid, DL-alfa-tokoferil acetat, ekstrakt sabal palme, sredstva protiv zgrušavanja (magnezijev stearat, silicijev oksid).

            

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 kapsulu Testo Extremea dnevno s puno vode.

                                                      

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti  1 kapsula
Vitamin A 200 μg
Vitamin E 3 mg
Vitamin C 20 mg
Cink 15 mg
Ekstrakt piskavice 300 mg
Ekstrakt Tribulusa Terrestrisa 90 mg
Ekstrakt Ashwagandhe 100 mg

                                              

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nije prikladno za trudnice i dojilje. Čuvajte na suhom i hladnom mjestu. Zaštitite od izravnog sunčevog svjetla. Čuvajte izvan dohvata djece.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu