Total War - Redcon1

ProizvođačRedcon1

73 %

Total War je jedinstven pre-workout s funkcionalnom formulom koja će vam pomoći da izvučete maksimum iz treninga. Sadrži stimulativni kofein, citrulin malat, beta alanin, ekstrakt listova zelenog čaja i druge sastojke koji se savršeno nadopunjuju.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Total War - funkcionalni pre-workout stimulans s kofeinom koji će potaknuti vaše performanse i podržati koncentraciju      

Pre-workout stimulans Total War je kompleks nekoliko aktivnih sastojaka, koji zajedno čine nepogrešivu kombinaciju. Osvojit će vas tijekom prve uporabe. Na popisu sastojaka dominira učinkovita količina citrulin malata, točnije 6 g. Ova neesencijalna kiselina promiče proizvodnju dušikovog oksida, koji naposljetku može pružiti izvrsnu opskrbu nutritivnim tvarima i kisikom radne mišiće. Ovaj učinak se tada može pozitivno reflektirati na povećanje vaših performansa. Međutim, beta alanin također igra važnu ulogu. Uključen je u proizvodnju karnozina, koji djeluje kao vrsta "sredstva za čišćenje". Može smanjiti zakiseljavanje mišića i nakupljanje mliječne kiseline, što zauzvrat može pomoći u smanjenju umora i produžiti sportske performanse. Kako biste bili puni energijom prije treninga, Total War također sadrži stimulativni kofein.          

          

Posljednje što sadrži ovaj pre-workout su biljni ekstrakti. Na primjer, ekstrakt borovice koji je poznat po svom sadržaju antioksidansa. Antioksidansi pomažu tijelu u borbi protiv oksidativnog stresa i slobodnih radikala. Štoviše, proizvod također sadrži ekstrakt listova zelenog čaja. Također je povezan s antioksidativnim i stimulativnim sposobnostima. Također se često dodaje fat burnerima. Drugi ekstrakt dolazi iz pomela, koji je poznat po sadržaju bioflavonoida hesperidina koji je povezan s mogućim učinkom na protok krvi u mišićima. Za maksimalnu apsorpciju svih tvari u formuli, proizvod također sadrži ekstrakt crnog papra.

     

Pre-workout stimulans Total War dolazi u obliku praha koji se ističe velikom topljivošću i izvrsnim okusom. Sve što trebate učiniti je pomiješati ga s vodom, popiti i uživati u njegovim učincima tijekom treninga snage ili izdržljivosti.              

         

Total War i njegove prednosti  

  • pre-workout kompleks sa sadržajem kofeina  
  • sadrži citrulin malat, beta alanin i biljne ekstrakte   
  • daje poticaj prije treninga   
  • utječe na proizvodnju karnozina koji pomaže smanjiti nakupljanje.  mliječne kiseline u mišićima   
  • potiče proizvodnju dušikovog oksida koji može pomoći u protoku krvi 
  • sadrži biljne ekstrakte bogate antioksidansima   
  • brzo se apsorbira   
  • odličnog je okusa   
  • ističe se izvrsnom topljivošću 

             

Sastav   

Citrulin malat, beta alanin, taurin, bezvodni kofein, ekstrakt obične borovice (Juniperus communis) (plod), di-kofein malat, teobromin, ekstrakt listova zelenog čaja (Camellia sinensis), pomelo (Citrus grandis), crni papar, natrij fosfat, prirodna i umjetna aroma, silicijev dioksid, kalcijev silikat, sukraloza, limunska kiselina, acesulfam kalij, natrij.  

            

Preporučena upotreba   

Pomiješajte 1/2 mjerice sa 150 ml vode i uzimajte 30 minuta prije vježbanja. Nakon procjene tolerancije, doza se može povećati na 1 mjericu (14,7 g). Nikada nemojte prekoračiti preporučenu dozu unutar 24 sata.       

        

Tablica nutritivnih vrijednosti   

Nutritivne vrijednosti 1 doza (14.7 g)
Natrij  310 mg 
Citrulin malat 6 g 
Beta alanin 3.2 g 
Taurin  1 g 
Bezvodni kofein  250 mg 
Ekstrakt borovice  150 mg 
Di-kofein malat  100 mg 
Teobromin  50 mg  
Ekstrakt zelenog čaja (listovi)  45 mg 
Pomelo 25 mg 
Crni papar  10 mg 

         

Upozorenje   

Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Zaštititi od smrzavanja i izravne sunčeve svjetlosti. Nije prikladno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece.  

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije3
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu