Winter White Shaker 473 ml - G Fuel

ProizvođačG Fuel

100 %

Winter White Shaker praktična je boca koja će vam pomoći da pripremite pre-workout napitke kako biste poboljšali performanse tijekom igranja igrica. Ima volumen od  473 ml, lagan je i izrađen od materijala bez BPA. Pomoću ovog shakera moći ćete jednostavno pripremiti bilo koje od svojih omiljenih topljivih instant napitaka. Također je dvostruko sigurna sportska boca s kojom možete biti sigurni da nećete proliti njezin sadržaj u žaru igre. Učinkovito drži svoj sadržaj, ima minimalistički dizajn i kompaktne je veličine. 

 

 

Na stanju
37,90KM~(19.38 €)
Detalji

Winter White Shaker - praktična sportska boca koja će vam pomoći u održavanju unosa vode tijekom bilo koje igrice 

Winter White Shaker je boca s mrežicom, idealna za pripremu pre-workout suplemenata koji će vam dati potrebnu snagu prije svakog meča. Također će vam pomoći da zadržite unos vode tijekom igre, izbjegavajući neugodne simptome dehidracije kao što su umor i nedostatak fokusa, što bi vas lako moglo koštati pobjede. Ovaj shaker je puno bolja opcija od uobičajene čaše ili šalice. Ima poklopac koji se čvrsto zatvara, što znači da se nikada nećete morati brinuti o prolijevanju napitka po skupom hardveru u žaru igre.

                                     

Još jedna velika prednost ovog proizvoda je što će obavljati posao i izvan virtualnog svijeta. Možete ga ponijeti na svoje treninge ili gdje god idete. Osim toga, ne sadrži otrovnu plastiku i potpuno je bez BPA. Zapremnine je 473 ml i lagan je, ali izdržljiv. Očarava svojim minimalističkim, prozirnim dizajnom, ukrašenim logom G Fuel. To ga čini nužnim dijelom opreme svakog igrača koji brine o svojim rezultatima, ali i uživa u aktivnom načinu života.

                                                           

Winter White Shaker i njegove prednosti 

  • shaker s čvrsto zatvorenim poklopcem za pripremu pre-workouta 
  • mrežica pomaže otopiti bilo koju mješavinu instant napitka 
  • pomaže vam u održavanju režima unosa tekućine tijekom svake utakmice 
  • nikada se ne trebate brinuti za prolijevanje napitka po tipkovnici zahvaljujući čvrsto zatvorenom poklopcu 
  • ne sadrži BPA
  • ima volumen 473 ml 
  • lagan je ali izdržljiv 
  • čvrsto je zatvoren i kompaktne veličine 
  • ima minimalistički dizajn s logom G Fuel 
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije3
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu