Bacopa - ActivLab

ProizvođačActivlab

100 %

Bacopa je dodatak prehrani koji sadrži standardizirani ekstrakt biljke Bacopa monnieri, koja se stoljećima koristila u Ayurvedi, tradicionalnoj indijskoj medicini. Pripada nootropicima i adaptogenima, tvarima koje vam mogu pomoći da se bolje nosite sa stresom i podržavaju optimalno funkcioniranje mozga.

 

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Bacopa je jedan od popularnih adaptogena i nootropika sa svestranim pozitivnim učinkom na ljudsko tijelo

Bacopa sadrži 300 mg standardiziranog ekstrakta biljke Bacopa monnieri s 20% aktivnih sastojaka u obliku bakopasida. Svaka kapsula sadrži 60 mg bakopasida, koji Bacopi daju adaptogena i nootropička svojstva. Bacopa, kao i druge biljke koje imaju adaptogene i nootopičke učinke je predmet istraživanja diljem svijeta, uglavnom zbog mogućeg pozitivnog učinka na pamćenje, sposobnost učenja i koncentraciju. Također sadrži hranjive tvari koje se smatraju antioksidansima. Antioksidansi su hranjive tvari koje se bore protiv slobodnih radikala i oksidativnog stresa u tijelu. Možda vam je Bacopa poznata i pod nazivom Brahmi, naziv koji je popularan u Ayurvedi. 

        

Bacopa se preporučuje za upotrebu posebno tijekom razdoblja intenzivnog učenja, povećanog stresa, umora i problema s koncentracijom.

         

Bacopa i njene prednosti 

  • tradicionalna biljka koja se koristi u Ayurvedi
  • sadrži 300 mg ekstrakta Bacope s 20% bakopasida
  • može pomoći u borbi protiv stresa i promiče mentalnu svježinu
  • adaptogeni uključuju nootropike sa svestranim prednostima
  • u obliku je kapsula
   

Sastav 

Ekstrakt Bacopa monnieri, kapsule (želatina, boja: titan-dioksid), punilo: mikrokristalna celuloza, sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.

               

Preporučena upotreba 

Uzimajte 1 kapsulu dnevno između obroka.

                              

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti1 doza (1 kapsula)
Ekstrakt lista Bacopa monnieri  300 mg
    od kojih bakopasidi 60 mg
                      

Upozorenje   

Dodatak prehrani. Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu. Čuvati izvan dohvata male djece. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu upotrebu. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Može sadržavati gluten, soju i derivate mlijeka.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu