Beta Ecdysterone – VemoHerb

ProizvođačVemoHerb

100 %

Beta Ecdysterone 95-postotni je ekstrakt čistog beta-ekdisterona (iz biljke Leuzeae Carthamoides) u obliku kapsula. Sadrži biljne adaptogene, takozvane ekdisteroide, koji su poznati kao prirodna zamjena za steroide. Taj ekstrakt namijenjen je onima koji nastoje izgraditi mišićnu masu.

Na stanju
55,90KM~(28.58 €)
Detalji

Beta Ecdysterone – ekstrakt čistog beta-ekdisterona poznat kao prirodna zamjena za steroide

Beta Ecdysterone prirodni je dodatak u obliku praktičnih kapsula s veganskim sastojcima. To je 95-postotni ekstrakt iz azijske biljke Leuzeae Carthamoides. Riječ je o biljci nalik čičku, koja sadrži biljne adaptogene – ekdisteroide.

       

Ekdisteroidi poznati su u svijetu sporta kao prirodna zamjena za anaboličke steroide. Također su predmet istraživanja zbog svog mogućeg učinka na poboljšanje performansi, kao i na izgradnju mišićne mase.

         

Beta Ecdysterone i njegove prednosti

  • 95-postotni ekstrakt biljke Leuzeae Carthamoides
  • sadrži biljne adaptogene - ekdisteroide
  • poznat kao prirodna zamjena za anaboličke steroide
  • dolazi u praktičnom obliku kapsula, također prikladnom za vegane

          

Sastojci

1 veganska kapsula (hidroksipropilmetilceluloza): 245 mg suhog ekstrakta Leuzea Carthamoides (95 % beta-ekdisteron), punilo (maltodekstrin), stabilizator (kalcijev fosfat), sredstvo protiv zgrušavanja (magnezijev stearat).

        

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 – 2 kapsule dva puta dnevno. Popijte s puno vode. Kako bi se postigao maksimalan učinak, potrebno je održavati dnevni unos proteina od najmanje 2 g proteina na 1 kg tjelesne težine.

        

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 kapsula
Beta-ekdisteron (ekstrakt Leuzeae Carthamoides) 245 mg

          

Upozorenje

Dodatak prehrani. Nije prikladno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvajte izvan dohvata djece. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne zamjenjuje uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvajte na suhom mjestu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije3
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu