Beta-karoten Natural 7500 mcg - NOW Foods

ProizvođačNOW Foods

0
0 %

Beta-karoten Natural 7500 mcg je prirodni oblik beta-karotena, koji sadrži prirodne antioksidanse. Izvor je provitamina A, koji se metabolički pretvara u aktivni vitamina A. Pomaže u održavanju zdravlja vida, kože i učinkovito jača imunološki sustav. 

Na stanju
43,90KM~(22.45 €)
Detalji

Beta-karoten Natural 7500 mcg za jačanje zdravlja očiju, zdravlja kože i imunološkog sustava

Beta-karoten Natural 7500 mcg sadrži prirodne oblike antioksidansa, koji potječu iz nekoliko vrsta algi. To je najpoznatiji karotenoid koji sadrži provitamin A, koji se u tijelu metabolički pretvara u vitamina A (retinol). Pomaže u održavanju zdravlja očiju, ali i štiti kožu od vanjskih utjecaja. Također, podržava zdravlje imunološkog sustava, sluznica i igra važnu ulogu u procesu stanične specijalizacije. Jedna kapsula sadrži 7500 mcg beta-karotena. Ojačajte svoje tijelo.

      

Beta-karoten Natural 7500 mcg i njegove prednosti

  • prirodni oblik beta-karotena
  • sadrži prirodne karotenoide
  • djeluje kao antioksidans
  • jača imunološki sustav
  • održava zdravlje vida, kože i sluznica
  • igra važnu ulogu u procesu stanične specijalizacije

                       

Sastav

Organsko ekstra djevičansko maslinovo ulje, meka gel kapsula [goveđa želatina (bez BSE), glicerin, voda, rogač] i mješavina tokoferola (iz suncokretovog ulja).

     

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 kapsulu dnevno uz obrok. 

                 

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti1 kapsula

Vitamin A (100% beta-karoten)

(miješani karotenoidi iz prirodnog izvora (alga D. Salina))

7500 mcg

                   

Upozorenje

Nije pogodno za djecu, trudnice, dojilje, osobe sa zdravstvenim problemima i osobe koje uzimaju lijekove. Čuvati izvan dohvata djece. Jednom otvoreno, čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne sadrži titanijev dioksid. U ovom proizvodu može doći do odstupanja boje kapsula i do odvajanja. Ovaj prirodni proces ne utječe na kvalitetu proizvoda.

Alergeni: Ne proizvodi se od pšenice, glutena, soje, mlijeka, jaja, ribe i školjki. Međutim, proizvodi se u GMP postrojenju u kojem se obrađuju drugi proizvodi koji sadrže ove alergene.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu