BIO Kineski Zeleni Čaj 18x1,5g - Sonnentor

ProizvođačSonnentor

0
0 %

BIO Kineski Zeleni Čaj sadrži sušene listove biljke Camellia sinensis, koja se uzgaja u Aziji tisućama godina. Zahvaljujući sadržaju kofeina, može vam pružiti ugodan poticaj energije. Idealan je kao napitak, ali također je izvrsnog okusa i uz lagane obroke. Osim toga, zeleni čaj je poznat po visokom udjelu antioksidansa. 

 

Na stanju
49,90KM~(25.52 €)
Detalji

BIO Kineski Zeleni Čaj ima svjež, pomalo gorak okus koji će ugoditi vašim osjetilima i istovremeno pojačati energiju 

BIO Kineski Zeleni Čaj sadrži suhe listove biljke Camellia sinensis, koja se uzgaja tisućama godina. Zeleni čaj smatra se prvim otkrivenim napitkom ove vrste. Legenda kaže da ga je prvi put probao kineski car Shennung kada su mu listovi zelenog čaja slučajno pali u šalicu s vrućom vodom. Od tada je njegova popularnost rasla. Tijekom proizvodnje zeleni listovi se ne podvrgavaju fermentaciji i zahvaljujući tome zadržavaju svoj prirodno fini okus.

              

Sa svojim svježim i pomalo gorkastim okusom, zeleni čaj može vas na neko vrijeme odvesti do mjesta na kojima se tradicionalno održavaju rituali čaja. Također će vam pružiti ugodan poticaj energije zahvaljujući sadržaju kofeina. Zeleni čaj poznat je po snažnom antioksidativnom učinku, a zahvaljujući EGCG-u dio je popularnih fat burnera. Stoga je napitak pripremljen od njegovih listova sjajan za početak novog dana. Izvrsno se slaže s azijskim specijalitetima, laganim salatama ili jelima od ribe i peradi. Ovaj čaj dolazi iz kontroliranog organskog uzgoja. Ručno je pakiran, a cijenit ćete i njegovu eko-ambalažu koja se može reciklirati.

              

BIO Kineski Zeleni Čaj i njegove prednosti 

  • sadrži sušene listove biljke Camellia sinensis
  • BIO kvalitete 
  • sadrži antioksidanse 
  • sadrži kofein 
  • pogodan za lagane obroke 
  • idealan kao jutarnji napitak 
  • ručno pakiran 
  • dolazi u eko-ambalaži 

      

Sastav 

Kineski zeleni čaja *.

* iz kontroliranog organskog uzgoja 

    

Preporučena upotreba 

U šalicu s 1 vrećicom čaja (1,5 g) ulijte 200-250 ml vruće vode (70-80 ° C). Ostavite da odstoji 2-3 minute. Vrećica čaja može se koristiti više puta. 

      

Upozorenje 

Čuvati u zatvorenoj posudi na hladnom i suhom mjestu. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu