BIO Ružmarin 25 g - Sonnentor

ProizvođačSonnentor

0
0 %

BIO Ružmarin je aromatični začin osvježavajuće intenzivne arome koji daje izvrstan okus raznim salatama, nadjevima, mesu, ribi, kao i tjestenini, umacima i juhama. Njegov snažni biljni, pomalo gorak okus dat će vašim jelima pravi dodir mediteranske kuhinje.

 

Na stanju
32,90KM~(16.82 €)
Detalji

BIO Ružmarin - aromatični začin koji će dati izvrstan okus vašem mesu, ribi, kao i jelima od povrća i tjestenini 

BIO Ružmarin ima jak osvježavajući i pomalo gorak okus s daškom citrusa. Nije ni čudo što se tradicionalno koristi posebno na Mediteranu. Zahvaljujući tipičnom okusu i aromi, tijekom kuhanja trebate upotrijebiti doista malu količinu. Izvrsnog je okusa, posebno se slaže s talijanskim jelima od povrća, salatama i tjesteninom. Nadalje, savršeno se slaže s teletinom, ovčetinom i peradi, kojima daje svoj tipičan okus. To ćete cijeniti i prilikom pripreme ribe koja je tipičan dio mediteranske kuhinje. Ružmarin treba kuhati zajedno s hranom kako bi se postigao maksimum okusa i arome.

               

Pogotovo se u prošlosti govorilo da ružmarin donosi sreću i radost. Na Mediteranu, iz ovog simboličnog razloga na vjenčanima se pleo vijenac od njega i to se zadržalo sve do danas. BIO ružmarin dolazi iz kontroliranog organskog uzgoja i ne sadrži aditive. Ručno je pakiran u eko-ambalažu koja se može reciklirati i koja će se svidjeti svim ljudima koji brinu o našem planetu.

    

BIO Ružmarin i njegove prednosti 

  • aromatični začin tipičan za mediteransku kuhinju 
  • ima jak biljni, pomalo gorak okus 
  • daje izvrstan okus teletini, ovčetini i peradi 
  • pogodan za kuhanje jela od ribe, juhe, umake, povrće i sir
  • idealan za talijansku kuhinju, posebno jela od rajčice 
  • dolazi u eko ambalaži
  • ručno pakiran 

        

Sastav 

BIO ružmarin. 

       

Upozorenje 

Čuvati u zatvorenoj posudi na hladnom i suhom mjestu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu