Black Bull PUMP Shot – ActivLab

ProizvođačActivlab

100 %

Black Bull PUMP Shot funkcionalan je dodatak prije treninga bez kofeina s citrulinom, beta-alaninom i glicerolom. Također je izvor niacina (vitamina B3), koji pomaže smanjiti umor i iscrpljenost. Zahvaljujući svojim sastojcima, savršeno će vas pripremiti za svaki trening. Možete ga uzimati navečer bez negativnog utjecaja na kvalitetu sna.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Drugi su također kupili
Detalji

Black Bull PUMP Shot funkcionalan je dodatak prije treninga bez kofeina koji vas priprema za svaki izazov

Black Bull PUMP Shot dodatak je prije treninga bez kofeina koji priprema vaše mišiće za rad. Dolazi u obliku praktičnog brzog pića koje možete uvijek imati pri ruci kad trebate uliti novu energiju u svoje vene. Na popisu sastojaka pronaći ćete obilje aktivnih tvari, kao što je niacin (vitamin B3), koji pomaže smanjiti umor i iscrpljenost. Proizvod također sadrži aminokiselinu citrulin, koja se u tijelu pretvara u arginin. To rezultira stvaranjem dušikovog oksida, koji igra važnu ulogu u vazodilataciji. Više razine dušikovog oksida u tijelu obično su povezane s boljom cirkulacijom krvi i opskrbom mišića koji rade hranjivim tvarima. To može odgoditi umor i poboljšati izvedbu.

       

Druga je funkcionalna komponenta beta-alanin, koji se u tijelu pretvara u karnozin. Zatim pomaže u razgradnji mliječne kiseline u mišićima, što može pospješiti učinkovitost, osobito tijekom intenzivnih treninga. Štoviše, glicerol pomaže u učinkovitoj hidrataciji tijekom vježbanja. To može imati pozitivan učinak na izvedbu tijekom zahtjevnih i dugotrajnih fizičkih aktivnosti, kao i tijekom treninga u vrućim okruženjima, gdje je obično više znojenja i gubitka tekućine.

       

Black Bull PUMP Shot ne sadrži kofein, zbog čega je prikladan čak i prije večernjeg treninga. Zato se ne morate brinuti da ćete poremetiti svoj san. Možete ga uzimati i na dane kad ste već premašili svoju dnevnu granicu kofeina (400 mg prema EFSA-i). Prikladan je za sportaše snage, trkače, bicikliste, hokejaše, nogometaše i druge sportaše koji teže maksimalnoj učinkovitosti.  

                       

Black Bull PUMP Shot i njegove prednosti

  • funkcionalni dodatak prije treninga bez kofeina
  • pomaže smanjiti umor i iscrpljenost
  • sadrži citrulin, beta-alanin i glicerol
  • prikladan prije treninga
  • prikladan za sportaše snage i izdržljivosti
  • u obliku praktičnog brzog pića

           

Sastojci

Voda, L-citrulin, citrulin malat, glicerol, beta-alanin, niacin (nikotinamid), regulatori kiselosti: limunska kiselina i natrijevi citrati, aroma, zaslađivači: acesulfam K i sukraloza, konzervansi: natrijev benzoat i kalijev sorbat.

              

Preporučena upotreba

Popijte 1 dozu po mogućnosti prije vježbanja u podijeljenim porcijama. Nakon otvaranja, iskoristite u roku od 24 sata, čuvajte u hladnjaku. Talog je prirodan za ovaj proizvod. Prije upotrebe dobro protresite.    

                             

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (100 ml)
L-citrulin 4000 mg
Glicerol 2500 mg
Beta-alanin 2400 mg
Niacin 240 mg (1500 %**)

** Referentna vrijednost hranjivih tvari

    

Upozorenje

Nemojte uzimati ako ste trudni ili dojite. Prestanite uzimati ako primijetite bilo kakve negativne učinke. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne smiju se upotrebljavati kao zamjena za raznoliku prehranu. Ovaj proizvod namijenjen je osobama s povećanom fizičkom aktivnošću. Čuvajte na sobnoj temperaturi na suhom mjestu i izvan dohvata male djece. Pasterizirani proizvod.

Pojedinosti o proizvodu
Varijacije proizvoda