Cell Tech Hyper-Build 485 g - MuscleTech

ProizvođačMuscleTech

87 %

Cell Tech Hyper-Build je pripravak za nakon treninga koji sadrži 5 g kreatina čime osigurava sposobnost regeneracije ATP, rast mišićne mase i povećanje snage. U mjerici sadrži također 6 g BCAA s dozom leucina do 4 g za podršku sinteze bjelančevina i bolju regeneraciju. Također ublažava bol, grčeve i umor mišića. Osim toga sadrži i Taurin za povećanje performansi te je obogaćen i elektrolitima koji nadomještaju minerale izgubljene tijekom vježbanja.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Cell Tech Hyper Build - formula za nakon treninga nabijena kreatinom, aminokiselinama BCAA, taurinima i elektrolitima za maksimalnu učinkovitost

Cell Tech Hyper-Build poboljšava sposobnost tijela za regeneriranje ATP, pri čemu će zasititi mišiće kreatinom za njihov rast i povećanje snage. Primarni izvor energije za mišiće je adenozin trifosfat (ATP). Kod treninga se razina ATP iscrpljuje, što prouzrokuje umor za mišiće. Svaka doza sadrži čak 5 g znanstveno ispitanog kreatina koji osigurava tijelu sposobnost za regeneriranje ATP i održavanje mišića u "punom pogonu". S boljim treningom doći će i bolji rezultati. Celltech Hyper-Build će zasititi mišiće kreatinom što će se odraziti na snazi i veličini vaših mišića.

 

Cell Tech Hyper Build - MuscleTech


Svaka mjerica sadrži čak 6 g BCAA u optimalnom omjeru 4:1:1 s maksimalnom dozom leucina (4 g). Leucin je najsnažnija od svih aminokiselina jer pomaže ojačati sintezu bjelančevina i održava tijelo u stanju rasta mišića. U stvari, znanstveno je dokazano da 4 g doze povećava maksimalnu snagu do 40% u 12 tjedana. Ne samo da Celltech Hyper-Build opskrbljuje s više BCAA nego bilo koja druga kreatinska formula, već sadrži i više BCAA nego većina BCAA formula.

 

Povećava obnovu mišića između serija: sadrži modernu kombinaciju sastojaka koji pomažu obnavljati mišiće među serijama, dakle možete izabrati i intenzivnije treninge. Povećava performanse izdržljivosti već nakon uzimanja 1 doze: klinički je dokazano da doza taurina sadržana u 1 mjerici Celltech Hyper-Build povećava performanse kod sportaša koji treniraju izdržljivost. Također je obogaćen elektrolitima koji vam pomažu u nadoknadi onoga što ste izgubili tijekom vježbanja.


 

Cell Tech Hyper-Build i njegove prednosti

  • obnavlja razinu ATP
  • održava tijelo u anaboličkom stanju
  • hidratizira tijelo i opskrbljuje mineralima i elektrolitima
  • podržava rast mišića
  • ubrzava regeneraciju
  • ublažava bol, grčeve i umor mišića

              

Sastav

Okus extreme fruit punch: silicijev dioksid, prirodne i umjetne arome, jabučna kiselina, limunska kiselina, sukraloza, ksantanska guma, kalij acesulfam, FD&C Red No. 40.

 

Doziranje

Smiješajte 1 dozuu (16 g) s 400 ml vode i popijte nakon treninga. Za maksimalni učinak smiješajte 2 doze u 800 ml vode.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti (okus extreme fruit punch)1 doza (16 g)
Kalorije 30 kcal
Ugljikohidrati 0 g
   od toga šećeri 0 g
Natrij 85 mg
Kalij (kao kalij fosfat) 18 mg
BCAA Matrix
L-leucin 4 g
L-valin 1 g
L-izoleucin 1 g
L-glutamin 1 g
Muscle Growth & Strength Matrix
Kreatin monohidrat 4 g
Kreatin HCl 1 g
Cell Volumizing Amino Acid Matrix
Taurin 1 g
Koncentrat soka od višnje (kao Prunus cerasus) (voće) 240 mg
Electrolyte Blend
Chlorid sodný 180 mg
Kokosova voda (kao Cocos nucifera) (voće) 50 mg
Sok od lubenice (kao Citrullus lanatus) (voće) 50 mg
Kalij fosfat 40 mg
Support Blend
Ekstrakt bijelog duda (kao Morus alba) (voće) 100 mg
Koncentrat opuncije (kao Opuntia ficus-indica) (voće) 50 mg

 

Upozorenje

Proizvod nije zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu. Čuvajte na suhom mjestu na temperaturi do 25 ° C. Zaštitite od zamrzavanja i izravne sunčeve svjetlosti. Nije prikladan za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dosega djece. Proizvođač nije odgovoran za bilo kakvu štetu uzrokovanu nepravilnom uporabom ili skladištenjem. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Sadrži sastojke kokosa. Može sadržavati tragove mlijeka, soje, jaja i orašastih plodova.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije3
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog