Gimnastička lopta Power Gymball 85 cm PS-4018 - Power System

ProizvođačPower System

0
0 %

Power GymBall je gimnastička lopta za fitness - nestabilno pomagalo za jačanje stabilnosti, ravnoteže i bolje držanje tijela. Koristit ćete ju u najrazličitijim vježbama te će vas prisiliti da održite ispravan položaj zdjelice koja je polazna točka za pravilno držanje ostatka tijela. S njome ćete se sjajno oznojiti, ojačat ćete opustjele mišiće, istegnuti se i opustiti.


Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Drugi su također kupili
Detalji

Gimnastička lopta za fitness Power Gymball - savršeno pomagalo za vježbanje za poboljšanje stabilnosti, ravnoteže i pravilnog držanja tijela

Power Gymball je gimnastička lopta koju ćete iskoristiti kod najrazličitijih vježbi. Lopta za fitness je nestabilno pomagalo za vježbanje, tako da je osoba koja na njoj sjedi prisiljena pri najmanjem pokretu uključivati svoj duboki mišićni sustav za stabilizaciju, naprimjer duboke leđne mišiće koji održavaju našu kralježnicu uspravljenom. Omogućit će da se promijene uvjeti statičnog opterećenja kralježnice u korist pokreta. Lopta će nas prisiliti održati pravilni položaj zdjelice koja je polazna točka za pravilno držanje ostatka tijela. Lopta nam svojim djelovanjem pomaže održavati jezgru vertebralnih diskova u pravilnom položaju i spriječiti njezino izbočivanje prema spinalnom kanalu. Poslužit će kao alternativa za uredsku stolicu, kod računala, ili školskih klupa. Na satovima vježbanja s loptom ćete se oznojiti, ojačati opustjele mišiće, istegnuti se i opustiti.

   Gimnastička lopta Power Gymball 85 cm PS-4018 - Power System

   

Gimnastička lopta za fitness Power Gymball i njezine prednosti

  • tonira mišiće cijelog tijela i povećava tjelesnu kondiciju
  • poboljšava savitljivost, uravnoteženost i držanje tijela
  • idealna za prevenciju i minimalizaciju bolova u donjem dijelu leđa
  • površinska struktura s posebnom obradom protiv iznenadnog pucanja
  • maksimalno opterećenje 300 kg
Pojedinosti o proizvodu
Varijacije proizvoda