Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Balance Trainer black - GymBeam

Proizvođač: GymBeam

Balance Trainer je praktično fitness pomagalo koje pomaže u jačanju mišića, uklanjanju bolova u leđima i zglobovima. Na čvrstoj, izdržljivoj površini nalaze se fine gumene izbočine, koje služe za opuštanje ukočenih mišića i osiguravaju bolju cirkulaciju krvi. Zahvaljujući konveksnom obliku, pomoći će vam da uspravno sjedite i tako poboljšati koordinaciju i držanje kralježnice.

 

 
Posebna cijena   KM 21,50 Standardna cijena   KM 0,00 Poštarina 9 999 999.90 KM

Balans Trenažer - praktično fitnes pomagalo s finim gumenim izbočinama za jačanje mišića, smanjenje napetosti mišića i poboljšano držanje kralježnice

Balans Trenažer je praktično fitness pomagalo, koje će vam pomoći ojačati mišiće, ukloniti bolove u leđima i zglobovima. A u isto vrijeme će vam pomoći u smanjenju napetosti mišića i u poboljšanju cirkulacije krvi, zahvaljujući finim gumenim izbočinama smještenim u njegovom gornjem dijelu. Osim toga, inovativni konveksni oblik pomoći će vam kod problema s pravilnim držanjem kralježnice i koordinacijom tijela. Također ga možete koristiti za poboljšanje ravnoteže, tijekom vježbi stabilizacije ili čak za rehabilitaciju. 

 
Balans Trenažer black - GymBeam

 

Dimenzije Balans Trenažera

Veličina
Promjer34 cm
Recenzije korisnika

Balance Trainer black - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Balance Trainer black - GymBeam
Vaša ocjena
Proizvedeno u
Kina
Distributer
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Vrsta proizvoda:
dodaci
EAN
8586022211850
Bruto težina
1.23 kg
Dužina
34.00 cm
Širina
34.00 cm
Visina
8.00 cm
Main category

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Questions from customers

Balance Trainer black - GymBeam

Write question
Write answer